Index / wettelijk / Hoe schrijf ik een brief met het verzoek een terechtzitting

Share This Post

wettelijk

Hoe schrijf ik een brief met het verzoek een terechtzitting

Een gerecht dat is een gerechtelijke procedure waarbij twee partijen aanwezig zijn informatie met betrekking tot een zaak aan een rechter. Deze zaken kunnen van civielrechtelijke of strafrechtelijke aard zijn. Een rechter zal dan beslissen of en hoe

AdvertisementEen gerecht dat is een gerechtelijke procedure waarbij twee partijen aanwezig zijn informatie met betrekking tot een zaak aan een rechter. Deze zaken kunnen van civielrechtelijke of strafrechtelijke aard zijn. Een rechter zal dan beslissen of en hoe het zal worden opgelost. Het vinden van jezelf in deze functie en in de noodzaak van een terechtzitting kan een moeilijke ervaring zijn; echter, kan een advocaat helpen u door het proces en de file aanvragen op uw rekening. Als u kiest voor een advocaat niet in te huren, kunt u een verzoek om te worden gehoord in je eentje door het hebben van een fundamenteel begrip van hoe om te verzoeken een terechtzitting.

Ontwikkel een duidelijk inzicht in waarom je het aanvragen van een hoorzitting. Het verzamelen van zoveel mogelijk informatie met betrekking tot uw zaak. U moet notitie te maken van belangrijke data, tijden, locaties en getuigen.

Zoek uit welke rechtbank uw verzoek zal moeten worden verzonden. De juiste gerecht voor uw aanvraag zal worden bepaald door de aard van uw zaak. Bel kantoor van uw lokale griffier's. Vraag de klerk welk gerecht uw verzoek aan en als er geen speciale formulieren die samen met uw brief moet worden ingediend, moet worden gestuurd.

Schrijf je brief aan de bevoegde rechter. De brief moet worden getypt en opgemaakt in een professionele stijl, omdat het een deel van het proces-verbaal een keer voorgelegd zal worden. Typ uw volledige naam op de bovenkant, linkerkant van de pagina. Een lijst van uw zaaknummer hieronder uw naam, als je die hebt. Hieronder uw naam en zaaknummer je je thuisadres typt. De datum, het verlaten van dubbele ruimte boven en onder de datum. typt u de naam van de rechtbank en het adres. Maak een dubbele spatie na het adres en het type van het hof "Aan wie het aanbelangt." Maak nog een dubbele ruimte en beginnen met het schrijven van uw brief. In de tekst van de brief uit te leggen wie je bent, wat de zaak betrekking heeft op en waarom je het aanvragen van een hoorzitting. Maak een dubbele ruimte tussen de laatste paragraaf van de brief en het getypte naam. Druk de letter en meld uw naam boven je getypte naam.

Voltooi bijkomende vormen vereist door de rechtbank. Mail alle gerechtelijke benodigde formulieren samen met uw brief door gecertificeerde mail naar de griffier U kunt gecertificeerde mail direct van uw lokale postkantoor te sturen voor een kleine vergoeding.

Ontvang het antwoord op uw aanvraag per e-mail of telefoontje. Court meldingen meestal schriftelijk worden ingediend. Als uw aanvraag is goedgekeurd, zal een datum worden opgenomen in de respons op uw en andere partijen te verschijnen. Als u een verzoek werd geweigerd, zal de brief uitleggen waarom. Als u niet beschikt over een antwoord binnen een week te ontvangen, bel dan de griffier om de status van uw aanvraag te controleren.

Hints

Deelnemen aan een gerechtelijke procedure zonder de juiste wettelijke vertegenwoordiging wordt afgeraden.

Share This Post