Index / wettelijk / Hoe schrijf Child Custody Papers

Share This Post

wettelijk

Hoe schrijf Child Custody Papers

Kan een advocaat zich niet veroorloven? De rechtbank systemen zijn nu het gemakkelijker gemaakt voor mensen om hun eigen voogdij papieren dossier. De meeste Circuit Rechtbanken hebben nu formulieren op hun website die gemakkelijk kan worden gedownloa

AdvertisementKan een advocaat zich niet veroorloven? De rechtbank systemen zijn nu het gemakkelijker gemaakt voor mensen om hun eigen voogdij papieren dossier. De meeste Circuit Rechtbanken hebben nu formulieren op hun website die gemakkelijk kan worden gedownload en afgedrukt.

Wat je nodig hebt

Computer met toegang tot internet.

Ga naar de website van het Circuit Court in uw County. Er moet een link naar formulieren zijn. Child Custody formulieren zouden worden gecategoriseerd onder "Familie". Kijk door de formulieren. Child Custody vormen bestaan ​​meestal uit een "Order to Cause Show" of een "bericht van Motion en Motion". Deze twee documenten zullen de datum, tijd en de rechter of familie rechter-commissaris voor wie de hoorzitting wordt gehouden, en het adres van het gerechtsgebouw, waar de zitting zal plaatsvinden lijst. Child Custody vormen komen ook met een beëdigde verklaring voor uw handtekening. De verklaring is het bewijsstuk voor de Orde Oorzaak of Motion Show. Dit document is waar u uw redenen zal worden bepaald voor het indienen van de voogdij papieren.Als u de formulieren niet kunt vinden, of uw Circuit Court heeft geen formulieren op hun website. Ga naar het gerechtsgebouw en vraag om een ​​voogdij-pakket. De formulieren zijn meestal gratis totdat je ze indienen. Dan is er meestal een indieningstaks. Het Hof zal u voorzien van een datum en tijd voor de hoorzitting en wijs een rechter of familie rechter-commissaris om de zaak.Nadat de formulieren zijn ingevuld, ingediend, en je hebt een hoorzitting datum. U moet een reeks documenten dienen aan de andere partij. Check in je gele pagina's om uit te vinden of er een eigen proces servers in uw omgeving. Private proces servers zijn meestal een stuk goedkoper dan het versturen van de papieren om de Civil Process Division van de afdeling van uw lokale sheriff. Als de voogdij papieren zijn om gediend te worden buiten de stad, zou dezelfde procedure toe te passen. Zorg er altijd voor dat de particuliere proces-server en / of sheriff biedt u een "beëdigde verklaring of Service". Dit zal moeten vooraf worden ingediend bij het Hof om de hoorzitting datum om te bewijzen dat de service aan de andere partij is afgerond.Op een andere nota, als je een alleenstaande ouder en wens om iemand te benoemen om te kijken na uw kinderen in het geval er iets zou gebeuren met je, dan moet je een testament benoemen van iemand als voogd voor uw minderjarige kinderen op te stellen. Voor meer informatie over het opstellen van een testament, zie onderstaande link.

Hints

De meeste Gerechtsgebouw griffiers zal u door de procedure voor het verwerken van uw papierwerk. Zij kunnen u ook voorzien van de namen van de lokale deurwaarders en / of het telefoonnummer van de burgerlijke proces afdeling van de sheriff.

Er zal waarschijnlijk een wachttijd zodra u uw papierwerk af te zetten bij het Gerechtsgebouw voor het indienen van zijn. De rechter en / of familie rechter-commissaris moet het om aan te tonen Oorzaak of Motion ondertekenen. Zorg ervoor dat je te weten wanneer de papieren klaar voor pick-up zal zijn.

Share This Post