Index / Cars / Hoe schoon uw auto's Headliner zoals de Pros

Share This Post

Cars

Hoe schoon uw auto's Headliner zoals de Pros

Dus je rijdt in de auto, waardoor sommige lippenstift op. De bestuurder raakt een bult en je lippenstift raakt de headliner. Of de kinderen het openen van een blikje frisdrank en sprays over de headliner. Sigarettenrook donkerder de headliner. Geloof

AdvertisementDus je rijdt in de auto, waardoor sommige lippenstift op. De bestuurder raakt een bult en je lippenstift raakt de headliner. Of de kinderen het openen van een blikje frisdrank en sprays over de headliner. Sigarettenrook donkerder de headliner.
Geloof het of niet, kunt u in staat om te zorgen voor al deze problemen te nemen met een paar eenvoudige stappen. Lees verder om veel geld te besparen op het schoonmaken van uw eigen headliner!

Wat je nodig hebt

schone, droge microvezel handdoeken

schone, droge vodden

schuimende niet-ammoniak glazenwasser, zoals Sprayway

verfverdunner voor vetvlekken (lippenstift, mascara, krijt, inkt)

In de eerste plaats met een schone, droge microvezel handdoek, veeg de headliner met de nerf van het materiaal. Sigaret verkleuringen en vele andere verduistering middelen kunnen losraken enkel door het afvegen van de headliner! Met een schone droge witte doek, veeg weer te eindigen. Het kan schoon alleen met dit eenvoudige proces. Als je nu ziet vlekken, ga dan naar de volgende stap.Het gebruik van uw schuimvorming schoner en een droge handdoek, spray licht dan snel veeg, het overbrengen van de vlek van de headliner op het doek. Doe dit totdat je ziet dat de vlek is verdwenen, en het schuim borrelt wit en niet meer verkleurd.

Dit proces werkt voor rook vlekken, koffie, frisdrank, en andere niet-vette, op water gebaseerde vlekken.Voor op basis van olie / petroleum vlekken zoals krijt, inkt en make-up, te beginnen met een schone headliner, met behulp van stap 1 indien nodig. Neem nu een schone micro handdoek, of andere niet pluizende doek; krijgt het behoorlijk nat met verfverdunner dan wrijf de vlek en bekijk het breken. De vlek zal verschijnen om naar buiten te verspreiden, wees niet bang! Je afbreken en verdunnen van de vlek. Houd met een schone plek op de lap, nat met verfverdunner en voorzichtig de vlek wrijven totdat de vlek verdunt helemaal uit en uiteindelijk verdwijnt!Hints

Gebruik veel vodden of handdoeken. Je bent het overbrengen van de vlek van de headliner op het doek, zodat je de lap kan gooien in de was als je klaar bent.

Open ramen of deuren voor ventilatie.

Niet druppelen verfverdunner op bekleding, dashboard of instrumentenpaneel.

Gebruik van niet-ammoniak schuimende reiniger

Niet te hard wrijven, want je pilling zal veroorzaken.

Test altijd geen schoonmaakmiddelen product op een onopvallende plek.

Niet roken tijdens het gebruik van thinner of andere brandbare product.

Share This Post