Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe schoon te maken Wheat Pennies

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe schoon te maken Wheat Pennies

Tarwe penningen werden gemaakt tussen 1909 en 1958, en ze variëren in waarde. Meest die vóór 1942 werden bijna zuiver koper, en kan worden gereinigd zoals elk koper of een koperlegering artikel. Voordat je ze schoon te maken, overweeg dan om de cente

Advertisement

Tarwe penningen werden gemaakt tussen 1909 en 1958, en ze variëren in waarde. Meest die vóór 1942 werden bijna zuiver koper, en kan worden gereinigd zoals elk koper of een koperlegering artikel.
Voordat je ze schoon te maken, overweeg dan om de centen beoordeeld door een munt deskundige om te zien hoeveel ze waard zijn en ervoor te zorgen dat het schoonmaken van hun waarde niet zal afnemen.
Het reinigen van deze penningen is niet moeilijk, noch moet je dure producten te kopen om dit te doen. Je moet voorzichtig zijn met wat je gebruikt te zijn, maar of het kwartje zal erger dan toen je begon te kijken; alleen gebruik maken van reinigingsmiddelen die worden aanbevolen voor koper - ofwel zelfgemaakte of winkel koopt.

Wat je nodig hebt

witte azijn

Vloeistof maatbeker

Glazen kom

Tafel zout

Lepel

wrijfdoek

Giet 1/4 kop witte azijn in een glazen kom.

Voeg 1 theelepel. van keukenzout aan de azijn. Roer het mengsel met een lepel tot het zout oplost.

Plaats een paar bezoedeld centen in de kom. De oplossing zal beter werken als de centen worden gespreid en niet overvol - dus niet zet te veel in een keer.

Laat de centen te laten onderdompelen in de oplossing voor ten minste een half uur. Sommige licht aangetast centen zullen helder en schoon door dit punt zijn; zwaar aangetast centen zal moeten om te genieten voor een uur.

Spoel de centen af ​​onder schoon water. Dry en poets met een zachte poetsdoek. Droog de centen goed of ze zullen snel weer aantasten.

Hints

Metal reiniger die geschikt is voor de koper (zoals Brasso) werkt ook snel aanslag uit tarwe penningen te verwijderen.

Gebruik alleen een glazen kom voor het reinigen oplossing - nooit metaal.

Bepaal altijd de waarde van de penny's voor het reinigen. Sommige centen kunnen waardevoller zijn gelaten zoals ze zijn.

Share This Post