Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe schoon te maken oude gas uit een tank

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe schoon te maken oude gas uit een tank

Gas tanks zijn te vinden op veel apparaten in uw tuin en garage --- van uw motorfiets naar uw grasmaaier. Uw gas aangedreven voertuigen kan een nieuwe tank nodig heeft, of de tank kan gewoon vies en vereisen een goede reiniging. Het is mogelijk om ou

AdvertisementGas tanks zijn te vinden op veel apparaten in uw tuin en garage --- van uw motorfiets naar uw grasmaaier. Uw gas aangedreven voertuigen kan een nieuwe tank nodig heeft, of de tank kan gewoon vies en vereisen een goede reiniging. Het is mogelijk om oude, ongewenste gas uit je tanks schoon te maken zonder dat u een monteur te besteden aan deze eenvoudige procedure uit te voeren. Alles wat je nodig hebt zijn een paar gemeenschappelijke instrumenten.

Wat je nodig hebt

schroevedraaier

Emmer

5 gallontrommel

Koud water

Zoutzuur

Rubberen handschoenen

Stofbril

Tshirt met lange mouwen

Warm water

Duct tape

Tuinslang

Haardroger

Verwijder de tank van het voertuig met een schroevendraaier. Verwijder de slangen, tankdop en eventuele andere apparaten die op het apparaat.

Giet het resterende gas in een emmer. Dit gas kan ook worden opgeslagen in een 5 liter vat in uw garage of neem contact op met uw lokale dienst milieu-afval-afdeling om te leren waar de benzine kan worden afgevoerd in uw omgeving.

Giet koud water in de tank totdat het is half vol. Giet 1/2 liter zoutzuur in de tank. Draag handschoenen, bril en een shirt met lange mouwen, terwijl de behandeling van de zoutzuur, want het is corrosief en zal uw huid en ogen beschadigen.

Vul de rest van de tank met warm water en sluit eventuele gaten met duct tape. Mis het gat met metalen niet af te dichten omdat het zoutzuur de metalen zal breken. Laat het mengsel gedurende 2 tot 3 uur blijven.

Giet de vloeistof in een 5 liter plastic container en gooi het op dezelfde manier als je de benzine gedaan.

Spoel de tank met koud water. U kunt een tuinslang te gebruiken om dit te doen. Zorg ervoor dat het water wordt langzaam loopt, zodat u geen resterende zuur op uw huid doen spatten.

Laat de tank drogen. Dit kan enkele dagen duren, dus wees niet storen of een poging om de tank opnieuw te gebruiken totdat deze volledig droog is. U kunt ook prop de tank aan de ene kant en gebruik maken van een föhn om overtollig water te verwijderen.

Hints

Afwassen elke zoutzuur dat in contact komt met de huid onmiddellijk met water. Neem contact op met uw lokale poison control center als het zuur wordt blootgesteld aan uw ogen of ingeslikt.

Share This Post