Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe schoon te maken en Bleach Buffalo Skulls

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe schoon te maken en Bleach Buffalo Skulls

Animal schedels zijn lang gebruikt als jachttrofeeën en interieurinrichting. Bison schedels in het bijzonder evince een gevoel van het Oude Westen, wanneer gebruikt als decoratie en vertegenwoordigt kracht en wijsheid in veel Indiaanse culturen. Wann

Advertisement

Animal schedels zijn lang gebruikt als jachttrofeeën en interieurinrichting. Bison schedels in het bijzonder evince een gevoel van het Oude Westen, wanneer gebruikt als decoratie en vertegenwoordigt kracht en wijsheid in veel Indiaanse culturen.
Wanneer het behoud van elk dier de botten, het belangrijkste onderdeel is desinfectie. Bij gebruik van bleekmiddel, gebruik maken van een kopje per liter water. Meer bleekmiddel zal leiden tot het bot te schilferen. Dertig tot 40 procent peroxide oplossing wordt meestal gebruikt om de schedel witter en ook schilfering voorkomen. Bleken kits met alle benodigde tools zijn verkrijgbaar bij de meeste sportieve goede winkels of websites.

Wat je nodig hebt

bizonschedel

Bleken

Water

grote pot

Vermogen slang

staalborstel

30 tot 40 volumeprocent poedervorm peroxide

roer sticks

Zwarte plastic vuilniszak

1-inch harde penseel

oude krant

oude handdoek

Schraap elke grote resterende delen van het vlees met de staalborstel. Probeer zo weinig krassen mogelijk te maken.

Spoel de schedel grondig met de kracht slang. Let goed op de hersenen en hoorn gevallen, oogkassen en neusholten. Plaats de schedel op de top van de krant in een koele, maar niet koud, droge plaats en laat ze drogen voor ongeveer drie weken.

Meng een oplossing van een kopje bleekwater per liter water in een pot groot genoeg om de schedel te houden. Zorg ervoor dat er voldoende oplossing voor de schedel volledig te bedekken, met uitzondering van de hoorns. De hoorns zijn vervaardigd van andere materie dan het bot; inweken hen kan schade veroorzaken.

Breng de bleekwater oplossing aan de kook en voeg de schedel. Kook voor niet meer dan een uur. Verwijder de schedel uit de oplossing en droog het met een oude handdoek. Laat de schedel drogen gedurende twee weken.

Meng genoeg poedervorm peroxide met warm water tot een dunne pasta te maken. Coat de schedel, met inbegrip van de hoorns, met de pasta en in een zwarte plastic zak. Laat de pasta aan het werk voor 24 uur, spoel af met warm water en laat de schedel te drogen voor twee weken.

Share This Post