Index / Tuin / Hoe schoon te maken een kleine motor Carburateur

Share This Post

Tuin

Hoe schoon te maken een kleine motor Carburateur

Als uw grasmaaier, go-cart, helmstok, of andere kleine motor aangedreven machine draait niet goed of niet draait helemaal niet, kan het tijd om de carburateur schoon te maken! Vele malen een zware overtreding draaiende motor kan direct terug naar de

AdvertisementAls uw grasmaaier, go-cart, helmstok, of andere kleine motor aangedreven machine draait niet goed of niet draait helemaal niet, kan het tijd om de carburateur schoon te maken! Vele malen een zware overtreding draaiende motor kan direct terug naar de carb worden gekoppeld. Zodra u dit een keer of twee te doen, zul je beseffen dat het is echt gemakkelijk.

Wat je nodig hebt

  • schroevendraaiers

    Wrench Set

    Small Engine Carb Cleaner

    Benzine

    Tang

Zoek een schone plek om te werken aan uw project. Er zijn een paar kleine en kwetsbare onderdelen die niet hoeven te worden verloren!

Verwijder het luchtfilter en iets anders dat in de weg. Zorg ervoor dat de brandstoftank en toevoerslang te verwijderen. Dit zou een goed moment om te controleren op gebarsten slangen ook.

Er moeten twee bouten waarmee de carburateur aan de inname. Verwijder de bouten en het gemak van de carburator af. Zorg ervoor dat de pakking tussen de carburateur en de inname niet te vernietigen. Meestal kunnen ze worden gescheiden zonder nadelige gevolgen voor de pakking, tenzij de motor is vrij oud. Ook zal er een of meer kleine bindingen aan de koolhydraten die moeten worden losgekoppeld. Neem de tijd, zodat u weet hoe u ze weer vast.Nu u de carburateur hebt verwijderd, kunnen we beginnen met schoonmaken. Onderaan moet je één bout dat de kom bevat op de bodem van de carburator vinden. Verwijder deze bout en verwijder de kom. Net als voorheen, rekening te houden met de pakking. Doe dit langzaam en voorzichtig, omdat we op het punt om die kleine onderdelen ik jullie gewaarschuwd eerder te ontdekken! Wanneer u de kom verwijderd, spuit wat schoner in en leg het opzij om te genieten.Met de kom verwijderd moet je een vlotter met elkaar verbonden door een enkele pin te zien. De vlotter is een tang (a lipje) hebben, in het centrum die is aangesloten op de naaldklep. Verwijder de pin en trek de vlotter en de klep samen.Bestudeer het uiterste puntje van de naald klep, kunt u een opeenhoping van wat wordt vaak aangeduid als vernis te zien. Je mag niet zien helemaal niets, maar dat wil niet zeggen dat het niet vies! Reinig de naald ventiel met carburateur schoner en leg hem op een handdoek of iets schoon en droog.Vervolgens spuiten schoner in het gat waar de naald ventiel sets, in het gat waar de bout werd verwijderd dat de kom op houdt, en overal waar je kunt het spuiten! Neem een ​​schone doek en droog als een groot deel van de koolhydraten als je kunt.

Was alle onderdelen in benzine en opnieuw met een schone doek, waar mogelijk te drogen.

Ten slotte weer in elkaar zetten alles zoals het uit elkaar kwam. Neem de tijd en het zou heel gemakkelijk te gaan. Uw motor moet nu draaien alsof het nooit eerder heeft gelopen!

Hints

Een digitale camera kan zeer nuttig zijn wanneer u probeert te herinneren hoe je alles weer in elkaar te zetten. Neem foto's voor u begint als u niet zeker weet hoe alles is bevestigd.

U zal worden met behulp van verschillende chemicaliën tijdens dit proces, moet u ervoor zorgen dat u voldoende ventilatie en om handschoenen te dragen voor de toepassing geschikt.

Share This Post