Index / Huis / Hoe schoon te maken een Jacquard Coach Bag

Share This Post

Huis

Hoe schoon te maken een Jacquard Coach Bag

Coach is het meest bekend om zijn portemonnee. Hoewel het bedrijf produceert zonnebrillen, jassen, schoenen en sieraden, is het uitgegroeid tot een begrip vanwege de eather, suède en jacquard portemonnees. De jacquard stof wordt gebruikt om de handte

AdvertisementCoach is het meest bekend om zijn portemonnee. Hoewel het bedrijf produceert zonnebrillen, jassen, schoenen en sieraden, is het uitgegroeid tot een begrip vanwege de eather, suède en jacquard portemonnees. De jacquard stof wordt gebruikt om de handtekening "C" stijl portemonnees te maken. Bij herhaald gebruik, zal de portemonnee vuil. Reiniging kan de beurs te verlaten op zoek bijna nieuw, evenals verwijder eventuele vlekken. Reinig de portemonnee alleen vlekken te verwijderen of wanneer de tas ziet er vies. Constant reiniging kan achterlaten zeepresten of water ringen, die kan de portemonnee kijken nog vuiler.

Wat je nodig hebt

  • Coach Handtekening Fabric Cleaner

    Zachte doek

    Vloeibare zeep

De buitenkant van de Beurs

Breng een kwart-en kleinbedrijf druppel Coach Signature Fabric Cleaner naar een schone, zachte, witte doek.

Wrijf de stofzuiger in de jacquard stof in een zachte, cirkelvormige beweging. Ga door het schoonmaken tot het gehele oppervlak van de jacquard stof is schoongemaakt.

Bevochtig een zachte doek met water. Dep de portemonnee om de zeepresten te verwijderen. Niet wrijven, omdat dit de soap dieper zal werken in de stof.

Laat de jacquard aan de lucht drogen.

Het reinigen van de bekleding van de Beurs

Gebruik een stofzuiger om vuil en stof van de bekleding te verwijderen. Als u niet beschikt over een vacuüm hand hebt, kun je licht proberen te schudden het tasje ondersteboven om stof te verwijderen.

Vul een kommetje met een spuit van afwasmiddel of chloorvrij, bleekmiddel-vrij wasmiddel en lauw water.

Dip een zachte doek in het sop. Dep op de voering om vlekken en vlekken te verwijderen. Wrijf niet, als je niet wilt dat de zeep om de bekleding te verzadigen en werk zijn weg naar de jacquard stof. Voor moeilijk te verwijderen vlekken, zodat het zeepwater aan op de vlek te zitten voor 15 minuten voor het spoelen.

Bevochtig een zachte doek in koud water. Dep op de voering om zeepresten te verwijderen.

Laat de tas aan de lucht drogen.

Share This Post