Index / Cars / Hoe schoon te maken Chrome Bumpers

Share This Post

Cars

Hoe schoon te maken Chrome Bumpers

Veel mensen denken dat de enige manier om chromen bumpers glanzend weer te krijgen is om ze weer uitgezet in chroom door een professional. Dit kan erg duur en niet noodzakelijk in de meeste gevallen. Er zijn verschillende suggesties die er zijn over

Advertisement

Veel mensen denken dat de enige manier om chromen bumpers glanzend weer te krijgen is om ze weer uitgezet in chroom door een professional. Dit kan erg duur en niet noodzakelijk in de meeste gevallen. Er zijn verschillende suggesties die er zijn over hoe om chromen bumpers schoon te maken, maar veel van die tips kunnen schaden en krassen op het chromen afwerking. Leer hoe u chromen bumpers reinigen van de juiste manier om glanzend, glanzend chroom zonder krassen of verpest je chroom.

Wat je nodig hebt

Staalborstel met messing borstelharen

Brons wol pad

auto zeep

emmer water

spons

Rags / handdoeken

Automotive chrome cleaner

Chrome wax

Het verwijderen van zware Buildup

Verwijder zware opbouw, vuil van chromen bumpers door ze te poetsen met een koperen borstel. Brass is niet zo sterk als chroom, zodat een messing staalborstel zal niet de chrome krassen.

Wrijf de chromen bumper met bronzen wol pads om alle resterende vuil of opbouw van de bumper te verwijderen. Brons is ook zwakker dan chroom en zal geen krassen op de chromen afwerking.

Was de chromen bumper met behulp van auto-auto wassen met water en zeep. Dit verwijdert het vuil losgemaakt door de borstel en wol pads en bereidt het oppervlak voor de chromen schoner.

Reinig The Chrome Bumper

Maak de chromen bumper door het aanbrengen van een auto chroom schoner. Er zijn veel chroom schoonmaakmiddelen, gevonden op een auto-onderdelen winkel. De meeste werken op dezelfde manier en zijn veilig voor chroom. Met behulp van een zachte handdoek of een doek, veeg de chrome cleaner op het chroom, laat het zitten tot het droogt (ongeveer twee mintutes) en wrijf het af met een schone, droge handdoek.

Veeg of was het overtollige chroom schoner. De chromen bumper moet er schoon en glanzend en zijn vrij van merken of roest.

Van toepassing was op de chromen bumper door het afvegen van de wax in een cirkelvormige beweging met een licht vochtige doek. Laat de was drogen volledig (ongeveer 5 tot 10 minuten) en wrijf het af met een schone, droge doek. Waxen van de chromen zet een hoogglans op en beschermt zo tegen toekomstige opbouw.

Hints

Verwijder altijd alle opbouw en grime voor het aanbrengen van chroom schoner. Als de reiniger wordt toegepast op de top van vuil en grime zal het schoner vervuilen en de chromen niet goed schoon te maken.

Gebruik geen staalwol pads of staaldraad borstels op chroom. Dit zal de chromen krassen.

Share This Post