Index / Huis / Hoe schoon te maken Buiten Tegels

Share This Post

Huis

Hoe schoon te maken Buiten Tegels

Outdoor tegelwerk in sommige opzichten kan worden gereinigd net als hun interieur tegenhangers. Een belangrijke overweging is echter dat de meeste outdoor tegels een beschermende bekleding of sealer onderhevig is. Deze sealer wordt gebruikt om de teg

Advertisement

Outdoor tegelwerk in sommige opzichten kan worden gereinigd net als hun interieur tegenhangers. Een belangrijke overweging is echter dat de meeste outdoor tegels een beschermende bekleding of sealer onderhevig is. Deze sealer wordt gebruikt om de tegels te beschermen tegen de buitenomgeving van zon en regen. Sommige schoonmaakmiddelen en oplosmiddelen kunnen schaden of zelfs de beschermende coating te verwijderen. Dit kan het tegelwerk na verloop van tijd beschadigen. Door het volgen van een eenvoudig proces dat je kunt buiten tegels schoon te maken.

Wat je nodig hebt

  • Broom Tuinslang TSP (tri natriumfosfaat) op basis van schonere (Spic en Span) Emmer lange steel borstel met lange steel zuigmond

Veeg de oppervlakte goed met de bezem. Als de buitentemperatuur tegels verticaal worden geplaatst, veeg het gebied in een neerwaartse beweging. Verwijder alle vaste vuil en puin uit het gebied.

Gebruik de tuinslang en grondig de tegels naar beneden met schoon water. Gebruik de waterslang om sterk vervuilde gebieden genieten. Dit zal helpen bij het losmaken strak samengeperst vuil.

Voeg een eetlepel van de TSP reiniger naar de emmer en vul met water.

Dompel de lange steel borstel in de schonere oplossing en te verwijderen. Met de borstel schrobben het gebied een sectie per keer. Ongeveer vier foot-by-vier vierkante voet. Houd het vloeroppervlak nat. Sta niet toe dat de vloer of muur om uit te drogen, omdat de TSP schoner kan leiden tot een witte stof te vormen. Deze witte stof is de gedroogde TSP.

Spoel de outdoor tegels met schoon water om alle sporen van het reinigingsmiddel te verwijderen. Gebruik de lange steel rakel om een ​​vast pools van water uit het vloeroppervlak te verwijderen. De permanente plassen water kan vangen zwevende stofdeeltjes en laat een matte afwerking als het droog.

Hints

TSP is veilig voor alle tegel afwerkingen. Raadpleeg de etikettering van de fabrikant voor specifieke vegetatie waarschuwingen. Het type tegel afwerking kunnen dicteren een specifiek "zachte" haren voor de lange steel borstel. De meeste natuurlijke haren, plantaardig materiaal, zal geen krassen op de tegel finish.

Share This Post