Index / Huis / Hoe schoon tapijt met Spic en Span

Share This Post

Huis

Hoe schoon tapijt met Spic en Span

Hoewel je Spic en Span niet moet gebruiken om je hele tapijt schoon te maken, kan het nuttig zijn om te helpen verwijderen kleine vlekken of vlekken zijn. Spic en Span is een ammoniak-vrije reiniger die is gecertificeerd als veilig voor uw kinderen e

AdvertisementHoewel je Spic en Span niet moet gebruiken om je hele tapijt schoon te maken, kan het nuttig zijn om te helpen verwijderen kleine vlekken of vlekken zijn. Spic en Span is een ammoniak-vrije reiniger die is gecertificeerd als veilig voor uw kinderen en huisdieren. Wanneer u een plek op uw tapijt dat onbetamelijk eruit ziet en heeft niet naar buiten komen met een traditionele vloer schoonmaken methoden, probeer dan met behulp Spic en Span te zien als je dat nieuwe loper kijkje in een mum van tijd kan heroveren.

Vacuum het tapijt om vuil of stof te verwijderen. U wilt het tapijt volledig vrij van harde deeltjes voordat u Spic en Span toe te passen.

Druppelen Spic en Span op een spons totdat het is nauwelijks vochtig - twee dopjes moet genoeg zijn. Bal van de spons in je handpalm aan de stofzuiger te verdelen in de spons.

Wrijf de spons in het tapijt stevig, maar niet zo hard als je kunt. U wilt de vlek coax weg, niet het pond tot onderwerping.

Controleer of de vlek is verwijderd.

Ga door het gebied te wrijven met de Spic en Span spons totdat de vlek is verdwenen. Als de spons begint uit te drogen, voeg nog een dop van de vloeistof. Laat de vloeistof niet direct giet op het tapijt.

Hints

Test altijd een klein stukje tapijt met de stofzuiger alvorens het te gebruiken om schoon te maken.

Share This Post