Index / Huis / Hoe schoon Rust Van Central Air Conditioner Coils

Share This Post

Huis

Hoe schoon Rust Van Central Air Conditioner Coils

De condensor en verdamper spoelen zijn het hart en de meest kwetsbare onderdelen van een centrale airconditioning unit. Rust zal de spoelen corroderen en risico verpest het hele systeem zo niet onder controle gehouden. De meest directe manier om roes

AdvertisementDe condensor en verdamper spoelen zijn het hart en de meest kwetsbare onderdelen van een centrale airconditioning unit. Rust zal de spoelen corroderen en risico verpest het hele systeem zo niet onder controle gehouden. De meest directe manier om roest en onnodige kosten van vervanging te vermijden, is ze twee keer per jaar te reinigen. De condensatoren zijn berucht voor verstopping met vuil, onkruid en stuifmeel. Toegankelijk hoeveelheden vuil, vuil of roest signalen dat het tijd is om de spoelen te reinigen. Een paar uur van de reiniging wordt duizenden opslaan in reparatie of vervanging.

Wat je nodig hebt

 • Veiligheidsbril

  handschoenen

  schroevedraaier

  Spoel-free spoel schoner

  absorberende doek

  Tuinslang

Het schoonmaken van de verdamper Coils

Schakel de airconditioning unit voor het reinigen van de spoelen. Het beste is om de elektriciteit uitgeschakeld in de zekeringkast.

Neem het deksel over de verdamper spoelen door de schroeven vast te houden op het apparaat. Stel de schroeven opzij, zodat ze niet verloren gaan.

Spuiten op een vlakke laag van spoelen-free spoel schoner, die u kunt kopen bij de meeste home improvement centra. Laat de stofzuiger aan op de spoelen te zitten voor 5 tot 10 minuten.

Veeg het oppervlak van de spoelen met een zachte absorberende doek. Plaats het deksel en zet hem met de schroeven met een schroevendraaier.

Het schoonmaken van de condensorbatterijen

Verwijder de metalen behuizing voor de condensorbatterijen. Over het algemeen moet u een aantal schroeven aan de onderkant dat het deksel op zijn plaats houden te verwijderen. Elke unit is een beetje anders; Raadpleeg de handleiding voor het verwijderen van uw specifieke merk en model.

Spoel de spoelen met een gemiddelde sterkte stroom van helder water uit een tuinslang. Houd de waterstroom wijst meteen op de spoelen, zodat ze niet te beschadigen.

Spuit op een laag van de spoel schoner. Laat nog 5 of 10 minuten voor het product op de condensorbatterijen te zitten voor het spoelen met schoon water.

Plaats de metalen behuizing.

Schakel de elektriciteit terug naar de airconditioning unit.

Hints

Het gieten van een emmer water langzaam over de spoelen is een veiliger alternatief als je buitensporig hoge waterdruk. Te veel kracht op de vinnen zal verbuigen of breken ze.

Draag een veiligheidsbril en handschoenen bij het werken met chemische coil schoonmaakmiddelen.

Share This Post