Index / Huis / Hoe schoon Kitchen Grease Gebruik van Homemade eenvoudige trucs

Share This Post

Huis

Hoe schoon Kitchen Grease Gebruik van Homemade eenvoudige trucs

Kitchen vet is een gemeenschappelijke uitdaging in termen van het schoonmaken van uw keuken. Vet kan ophopen op de vaat, kookplaten en tellers. Een snelle uithaal met de vaatdoek zal niet snijden door moeilijke vetvlekken, vooral als ze op een opperv

AdvertisementKitchen vet is een gemeenschappelijke uitdaging in termen van het schoonmaken van uw keuken. Vet kan ophopen op de vaat, kookplaten en tellers. Een snelle uithaal met de vaatdoek zal niet snijden door moeilijke vetvlekken, vooral als ze op een oppervlak zijn opgedroogd. U hoeft geen dure, agressieve schoonmaakmiddelen te kopen om vet van uw keuken te verwijderen. U kunt dit probleem op te lossen door het gebruik van gewone huishoudelijke artikelen en eenvoudige reiniging technieken die zal zich te ontdoen van ongewenste vetvlekken.

Wat je nodig hebt

  • Bakpoeder

    Azijn

    Afwasmiddel

    Het schoonmaken sponzen of doeken

Strooi vette keuken oppervlakken met zuiveringszout.

Vul een schone spuitfles met witte azijn en spuit de vettige oppervlakken met onverdunde azijn. Laat de azijn en zuiveringszout inwerken ongeveer 20 minuten als het vet gedroogd.

Bevochtig een spons of doek met azijn en gebruik deze om te vegen de vettige gebieden.

Soak vette gerechten, branders, lekbakken en gebruiksvoorwerpen in heet, zeepwater gedurende 20 minuten. Voeg 1 kopje azijn per liter water voor dit soort inweken.

Schrob de geweekte items schoon met een spons of doek.

Veeg stenen oppervlakken met warm water en zeep om vet te verwijderen.

Hints

Gebruik geen azijn op natuursteen oppervlakken als het zuur het oppervlak van de steen zal etsen.

Share This Post