Index / Huis / Hoe schoon Glas met alcohol

Share This Post

Huis

Hoe schoon Glas met alcohol

Glas is een van de meer frustrerend items voor huiseigenaren om schoon te maken, omdat het duidelijk weergeeft vuil, vingerafdrukken, vet en andere vloeistoffen, en het schoonmaken van het glas laat vaak onaantrekkelijk strepen. Terwijl veel commerci

AdvertisementGlas is een van de meer frustrerend items voor huiseigenaren om schoon te maken, omdat het duidelijk weergeeft vuil, vingerafdrukken, vet en andere vloeistoffen, en het schoonmaken van het glas laat vaak onaantrekkelijk strepen. Terwijl veel commerciële glasreinigers beschikbaar zijn, kan glas ook worden gereinigd met een eenvoudige, goedkope combinatie van alcohol en water. Voordat u een hoop geld uitgeven aan een merknaam commerciële schoner, probeer dan een zelfgemaakte remedie voor het maken van je glas schitteren.

Wat je nodig hebt

  • microfiber doekje

    wrijven alcohol

    Quart-size spuitfles

    Krant

Veeg het glas met een microfiber doekje om losse stof te verwijderen.

Giet 1/2 kop van alcohol in een liter-size spuitfles en vul de rest van de fles met water. Schud de fles om de inhoud te mengen.

Spuit het glas met de alcohol oplossing. Laat de stofzuiger te zitten voor een minuut om vuil, vet en andere vlekken op te lossen.

Pools het glas met de krant om een ​​strakke afwerking te verlaten zonder strepen.

Hints

De alcohol oplossing is ook goed voor het verwijderen of voorkomen van vorst aan de buitenkant ramen of autoruiten.

Dompel een katoenen bal in alcohol om haarlak uit de badkamerspiegel te verwijderen of om een ​​glans op chromen sanitair te zetten.

Draag handschoenen om uw handen te beschermen bij het schoonmaken.

Niet te verwarren alcohol met spiritus. Spiritus kan beschadigen glas.

Share This Post