Index / Cars / Hoe schoon Car Tapijt van Winter Salt

Share This Post

Cars

Hoe schoon Car Tapijt van Winter Salt

Terwijl de winter zout beschermt u tegen uitglijden en vallen op ijs en sneeuw, kan het ook een koude weer ergernis als het gaat om het schoonmaken van de auto tapijt. Het zout gemakkelijk kleeft aan je schoenen en snel accumuleert in de auto tapijt.

AdvertisementTerwijl de winter zout beschermt u tegen uitglijden en vallen op ijs en sneeuw, kan het ook een koude weer ergernis als het gaat om het schoonmaken van de auto tapijt. Het zout gemakkelijk kleeft aan je schoenen en snel accumuleert in de auto tapijt. Het zout verlaat rommelig witte vlekken, die bij vermenging met de slordige natte sneeuw, zal het uiterlijk van de auto-interieur verslechteren. Hierdoor is het belangrijk om te weten hoe het tapijt effectief te reinigen om elk zout dat zich heeft opgehoopt in de auto te verwijderen.

Wat je nodig hebt

Vacuüm met attachment slang

Auto tapijtreiniger

Spons of borstel

Reinig het tapijt met een stofzuiger om zoveel mogelijk losse winter zout mogelijk te verzamelen. Gebruik een attachment slang op te halen de losse zout u vinden in de scheuren en spleten van het tapijt.

Spray het tapijt met schuimende tapijtreiniger. Lees de instructies voor gebruik op de fles, die je normaal gesproken zal direct aan de stofzuiger zitten voor een paar minuten te laten voordat schrobben.

Schrob de schuimende reinigingsmiddel in het tapijt met een spons of borstel. Gebruik maken van kleine cirkelvormige bewegingen die je zal toestaan ​​om het hele tapijt effectief te dekken. Herhaal dit totdat je het hele tapijt gereinigd.

Stofzuigen het tapijt nogmaals om al het vuil dat je uit het tapijt hebben zich teruggetrokken te verzamelen, en herhaal dit proces zo nodig als de winter zout hoopt zich op in de auto.

Share This Post