Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe Sacred en Minotaur nederlaag in Final Fantasy VIII

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe Sacred en Minotaur nederlaag in Final Fantasy VIII

De Final Fantasy VIII personages Sacred en Minotaur zijn ook bekend als de GF Brothers. Sacred wordt gevonden in het graf van de Onbekende koning, en je moet je een puzzel op te lossen voordat je hem kunt vechten. Minotaur is de oudere broer van Sacr

AdvertisementDe Final Fantasy VIII personages Sacred en Minotaur zijn ook bekend als de GF Brothers. Sacred wordt gevonden in het graf van de Onbekende koning, en je moet je een puzzel op te lossen voordat je hem kunt vechten. Minotaur is de oudere broer van Sacred's. Beide zijn Aarde GFS, en kunnen hun macht te herstellen als hun voeten op de grond. Beide zijn zwak tegen wind en vergif. Mad Cow Special is hun speciale aanval. Door het verslaan van deze Brothers, zul je 40 AP krijgen en win 8x G-Returners, 8x G-Hi-Potions en Sacred's kaart. Deze strijd is hard op een laag niveau, maar door het volgen van deze stappen, het verslaan van Sacred en Minotaur zal een beetje makkelijker.

Wat je nodig hebt

volledige Cure

Renzoukuken

100x Life

100x Aero

100x Thundara / Fira / Blizzara

20x Float

100x Cura

Zorg ervoor dat Selphie is in uw partij en heeft volledige Cure geleerd.

Laat een teken stock Double vanaf Minotaur, en hebben een secundaire spreuk junctioned op dat karakter aan het percentage van niet falende helpen.

Houd Squall's HP laag, zodat hij zijn Limit Break, Renzoukuken kunnen gebruiken.

Hebben Selphie trekken en wierp Life on Squall. Maak hem niet genezen tot hij sterft. Dit zal hem in staat om te gebruiken zijn Limit Break elke keer. Met behulp van Squall's Limit Break is een belangrijk element in het verslaan van de Brothers.

Cast Double voor alle tekens na kous genoeg van hen. Dit komt omdat Minotaur heeft een aanval die HP zal plaatsvinden van alle karakters. Double zal hen beter te genezen.

Cast Aero, Fira, Blizzara en Thundara als aanvallen.

Cast Vlotter van de heilige en Minotaur, zodat zij hun HP niet kunt herstellen met behulp van de aarde Regeneration.

Hebben Selphie en je andere personage roepen GFS waarvan element wind of vergif, aangezien dit de Brothers 'zwakke punten.

Hints

Als Squall is bijna op HP en u niet in staat om te Renzoukuken gebruiken wanneer je zou moeten zijn, voortdurend en snel doorlopen tekens totdat het spel kun je Squall's Limit Break gebruiken.

Share This Post