Index / Huis / Hoe repareer ik een Bostitch rolspijkermachine N12?

Share This Post

Huis

Hoe repareer ik een Bostitch rolspijkermachine N12?

De Bostitch N12 was de eerste van Bostitches rolspijkermachines. Het is niet langer in productie. De gebieden op grote schaal beschikbaar zijn stukjes compatibel met andere modellen zoals de opgangbrengklep en driver cilinderverbindingen. Gelukkig zi

AdvertisementDe Bostitch N12 was de eerste van Bostitches rolspijkermachines. Het is niet langer in productie. De gebieden op grote schaal beschikbaar zijn stukjes compatibel met andere modellen zoals de opgangbrengklep en driver cilinderverbindingen. Gelukkig zijn dit de grote reparaties nodig zijn door de meeste lucht tackers. Voor andere reparaties, zult u waarschijnlijk nodig om een ​​instrument reparatie tech die een voorraad van onderdelen nog steeds op de plank te vinden. Een vervangend gereedschap kan minder gedoe en de kosten zijn als er reparaties nodig zijn in de sluiting clip.

Wat je nodig hebt

  • inbussleutel

    Hamer

    Metal punch

    O-ringen

Verwijder de trekker door de spanstift bij de top van de trekker. Leg het pistool op de rechterzijde en gebruik maken van een kleine metalen punch en de bal peen hamer om de pin tikken uit en haal de trekker over. Verwijder de spanstift in het handvat, direct achter de trekker, op dezelfde manier.

Trek de trekker klep van de handgreep en verwijder het zwarte rubberen band afdichtingen rondom de klep. Er zijn er twee. Vervangen door nieuwe afdichtingen van gelijke grootte, aanpassen ervan in de groeven in het kleplichaam. Plaats de klep terug in de handgreep en druk het in het handvat.

Draai het pistool over aan de linkerkant. Lijn de trekker met het gat verlaten om de rol pin. Druk op de twee roll pennen terug op zijn plaats, tikken ze licht met de metalen punch en hamer.

Verwijder de vier schroeven van de zwarte vierkant op de achterkant van het wapen boven de greep. Gebruik een inbussleutel om de schroeven linksom los en verwijder ze. Til de kap van de tool. Duw een kleine metalen staaf door de loop van het gereedschap en druk op de bestuurder cilinder uit de achterkant van de tool. Verwijder de zwarte rubberen O-ring afdichtingen en ze te vervangen als u de trekker ventiel deed.

Druk op de bestuurder cilinder terug in de machine en duw het helemaal uit naar de O ringen plaats. Plaats het deksel. Installeer de vier schroeven en draai ze met de inbussleutel.

Share This Post