Index / Huis / Hoe repareer ik de slappe Floors op een oude huis van twee verdiepingen?

Share This Post

Huis

Hoe repareer ik de slappe Floors op een oude huis van twee verdiepingen?

Voor het begin van eventuele reparaties, eerst bepalen wat de oorzaak van de vloer te zakken in de eerste plaats. Als de verzakking is te wijten aan rot hout, moet dit altijd voordat u andere reparaties worden vastgesteld. Als de verzakking is als ge

AdvertisementVoor het begin van eventuele reparaties, eerst bepalen wat de oorzaak van de vloer te zakken in de eerste plaats. Als de verzakking is te wijten aan rot hout, moet dit altijd voordat u andere reparaties worden vastgesteld. Als de verzakking is als gevolg van een oud en onvoldoende houvast, moet een nieuwe basis geïnstalleerd. Opvijzelen balken voordat reparaties worden gemaakt kan leiden tot een verdieping te comprimeren in een ander, of leiden tot andere, meer ernstige structurele problemen. Begin uw reparaties van de bodem en het werk tot elke verdieping. Veel verzakking vloeren zijn te wijten aan framing leden die hun belasting kan ondersteunen. In dat geval extra frame is de oplossing.

Wat je nodig hebt

 • Verstelbare metalen kolom

  6-inch-by-6-inch houten paal

  hydraulische krik

  bouten lag

  16d sinkers

  Bouw lijm (optioneel)

  Drie 2-door-12 boards

Het toevoegen van een Ondersteuning Column naar een slappe Beam

Leg drie 2-by-12 blokken ongeveer 16 inches lang op de verdieping eronder voor de hydraulische aansluiting.

Snijd een 6-by-6 na te passen tussen de krik en de dwarsbalk.

Jack-up van de post langzaam. Als u de lichtbundel aanzienlijk moeten verhogen, in sommige gevallen, is het goed om het opvijzelen, verdeeld over een paar dagen. Let goed op wat er gebeurt met de kamers boven het opvijzelen te zien hoe het freeswerk en wanden beïnvloedt. Jacking kan muren te kraken en hiaten veroorzaken te vormen in lijsten.

Plaats de verstelbare kolom in plaats onder de balk en draai de verstelbare voet totdat hij drukt tegen de balk. Boor gaten een beetje kleiner dan de vertraging bout en installeer twee 3/8-inch lag bouten aan de top.

Laat de aansluiting en verwijder de houten paal.

Verdubbelen vloerbalken

Verplaats draden of los sanitair beugels met een platte staaf en een hamer, die kan worden verplaatst.

Cut vloerbalken die zo breed zijn als de bestaande vloerbalken. Snijd ze zo lang mogelijk, zodat ze zitten op dezelfde steundelen als de bestaande. In sommige gevallen zult u niet in staat zijn om ze af te snijden om te zitten op elk dragend element. Toch zal de nieuwe balken toe te voegen ondersteuning en helpen voorkomen dat verdere verzakking.

Schuif de balken op zijn plaats en spijker ze aan de bestaande balken met 16d sinkers. Spijker de balken met drie of vier spijkers verticaal geplaatste elke 16 inches op centrum. Voeg bouw lijm voor extra ondersteuning.

Hints

Een meer permanente oplossing voor het toevoegen van een verstelbare post is ook een voet te installeren. Verdubbelen vloerbalken is niet altijd mogelijk te wijten aan sanitaire voorzieningen of elektrische bedrading. Als structureel gezond, voeg een dwarsligger onder de huidige balken. Dit werkt in kelders waar de klaring is niet een probleem, maar niet zo goed in de bovenste verdiepingen. Als de verzakking is uitgebreid, door middel van bouten zijn een betere optie dan spijkeren twee balken samen.

Share This Post