Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe reinig ik een Jordan 6 Shoe?

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe reinig ik een Jordan 6 Shoe?

De Air Jordan 6 is een high-end atletische schoen die is gebouwd voor stijl en prestaties. Het werd gedragen door basketbalspeler Michael Jordan in de loop van het eerste kampioenschap hij en de Chicago Bulls won in 1991 en is sindsdien populair gebl

AdvertisementDe Air Jordan 6 is een high-end atletische schoen die is gebouwd voor stijl en prestaties. Het werd gedragen door basketbalspeler Michael Jordan in de loop van het eerste kampioenschap hij en de Chicago Bulls won in 1991 en is sindsdien populair gebleven. Het is in uw belang om ze schoon en fris en nieuw te houden. De Jordan 6 is voornamelijk samengesteld uit een massief rubberen zool en suède, beide materialen die moeten regelmatig worden schoongemaakt. Er zijn een aantal manieren om het onderhoud van uw Jordan 6 schoenen, zodat ze hun nieuwe schoen verschijning voor de komende jaren te houden.

Wat je nodig hebt

Tandenborstel

OxiClean

whitening tandpasta

Schone droge doeken

suèdeborstel

suede gum

Spray fles voor water

Maak de Jordan 6 zolen na gebruik buitenshuis. Giet 1 eetlepel. OxiClean Veelzijdige Stain Remover Poeder (chloorvrij alleen om materiaal te beschermen) in een kom met water, roer en laat oplossen volledig. Maak een schone doek met de oplossing en wrijf alle gebieden van de zool. Droog de schoen helemaal met een schone, droge doek.

Breng een whitening tandpasta op een tandenborstel en wrijf de loopvlakken van de schoenen. Spot-reinigen van de loopvlakken in de zool voor kleine zakken van vuil dat de OxiClean niet verwijderen. Aangezien de Jordan 6 heeft een duidelijke zool, zal vuil gemakkelijk verschijnen en opvallen.

Maak de suède met een schone tandenborstel en een paar druppels water. Dit moet het grootste deel van de stof, pluizen en lichte vlekken te verwijderen. Krachtig schrob vervuilde of stoffige plaatsen. Om de reiniging verder gaan, koop een suède borstel en een suède gum van uw lokale schoenenwinkel. De haartjes van de suède borstel zijn dikker en meer duurzaam en zal pick-up een breder scala van vuil dan een tandenborstel. Gebruik de gum als je zou een potlood gum door wrijven gelijkmatig over het gebied dat moet worden schoongemaakt. Gebruik matige druk en toenemen indien de vlek niet verwijderd.

Verwijder water vlekken door het aanbrengen van water gelijkmatig over de schoen. Stuff de schoen met de krant dat geen inkt bloedzuiger aan de schoen van vervormen houden. Spuit de hele schoen met een spray fles. Dep het overtollige vocht met een droge, absorberende doek en laat de schoen zitten 's nachts volledig drogen.

Verwijder de veters ze te reinigen. Was ze in een normale waslading de meeste vlekken uit. Een andere optie is om een ​​kleine hoeveelheid wasmiddel in een mengkom en wrijf de veters terwijl in de kom. Dit kan ervoor zorgen specifieke vlekken worden uitgewerkt. Bleach kan ook worden gebruikt voor witte veters. Laat de veters om 's nachts te hangen volledig drogen.

Share This Post