Index / Persoonlijke financiën / Hoe Recycle Handtassen

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe Recycle Handtassen

Hoe Recycle handtassen. Als je net als veel vrouwen, heb je een kast vol handtassen die ofwel zijn versleten, hebben gebroken hardware of zijn gewoon te ver uit datum om te worden gebruikt in het openbaar. U kunt ook worden aangesloten op uw oude por

Advertisement

Hoe Recycle handtassen. Als je net als veel vrouwen, heb je een kast vol handtassen die ofwel zijn versleten, hebben gebroken hardware of zijn gewoon te ver uit datum om te worden gebruikt in het openbaar. U kunt ook worden aangesloten op uw oude portemonnees om ze weg te gooien of stuur ze naar de tweedehands winkel, maar gelukkig zijn er een paar manieren waarop u kunt uw handtassen redden en recyclen hen voor gebruik rond het huis. Lees verder om meer te leren.

Recycle uw oude handtassen en helpen om een ​​leven te redden. Vul een paar kleine portemonnees met eerste hulpgoederen en houd een in uw auto, in uw huis of waar het kan van pas komen in geval van een noodsituatie. U kunt de zakken van oude handtassen om kleinere EHBO benodigdheden zoals bandages en kleine schaar slaan, het opslaan grotere objecten zoals waterstofperoxide en alcohol in de grotere porties.

Hergebruik van een oude beurs om gemakkelijk hulpdiensten gereedschappen op te slaan in uw auto. Handtassen kan een geweldige manier om de rommel die uw dashboardkastje en romp vult organiseren. Plaats bougies, zekeringen en instrumenten in een oude tas en houd het in de kofferbak van je auto.

Laat uw kinderen om je oude handtassen te versieren en ze gebruiken als speelgoed. Kinderen kunnen uren plezier hebben met een hete lijmpistool en een naald en draad. Ze kunnen een oude beurs toch ze willen voor uren plezier te versieren.

Maak van uw oude handtassen in handige opslag voor handwerk en andere kunsten en ambachten benodigdheden. Je zult niet alleen recyclen van een oude beurs, zult u uw huis te organiseren met een eenvoudige handtas.

Knip je oude handtassen en gebruik maken van de hardware en stof voor andere vaartuigen projecten. U kunt de stof als patches of stukjes van een lappendeken, en de verschillende gespen, clips gebruiken, snaps en ritsen zijn er zeker van pas komen voor toekomstige ambachtelijke projecten.

Share This Post