Index / Persoonlijke financiën / Hoe Quick Claim een ​​Property

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe Quick Claim een ​​Property

Een snelle akte of Quitclaim is een juridische vorm wordt gebruikt om de rechten van eigendom van de ene eigenaar, de concessieverlener, aan de nieuwe eigenaar, de gerechtigde. In tegenstelling tot een garantie daad die verzekert de concessieverlener

AdvertisementEen snelle akte of Quitclaim is een juridische vorm wordt gebruikt om de rechten van eigendom van de ene eigenaar, de concessieverlener, aan de nieuwe eigenaar, de gerechtigde. In tegenstelling tot een garantie daad die verzekert de concessieverlener heeft volledige belang in het pand, heeft een snelle daad niet garanderen dat de gerechtigde dat de concessieverlener heeft titel aan de woning of dat het pand titel is duidelijk. Echter, het doel van de Quitclaim is om over te brengen wat rente, indien van toepassing, de concessieverlener heeft in een bepaald stuk van onroerend goed.

Wat je nodig hebt

Onroerend goed advocaat Quitclaim formulier Notaris

Bepaal de reden waarom u wilt een Quitclaim bereiden. Denk aan de reden voor de overdracht van uw rechten van een dergelijke grote activa, zoals onroerend goed aan een ander individu. Zorg ervoor dat u het maken van de juiste beslissing voor uw specifieke situatie. Een snelle daad is onomkeerbaar, tenzij de concessieverlener bestanden aan te passen in de rechtbank om zijn eigendomsrechten terug te verdienen. Stoppen beweren daden worden vaak gebruikt in echtscheidingen, de aankoop van een woning en het plannen van een leven landgoed.

Neem contact op met een onroerend goed advocaat om ervoor te zorgen dat je volgt de juiste juridische procedure voor het bereiden van een rustige daad op uw woning en dat je niet wordt opgelicht. Het Federal Bureau of Investigations (FBI) meldde dat in 2006 waren er 35.617 gevallen van hypotheekfraude. Veel van deze zaken betrokken stoppen claimen daden en nietsvermoedende huiseigenaren ondertekenen over hun eigendomsrechten op vreemden of oplichters die zich voordoen als vastgoed professionals. De FBI raadt u aan de bijstand van een advocaat te zoeken naar uw onroerend goed transacties begeleiden. Een advocaat kan uitleggen en uw rechten in uw onroerend goed transacties te beschermen om ervoor te zorgen dat u niet wordt gedwongen of misleid in de ondertekening.

Zorg voor een Quitclaim document. Om uw rechten over te dragen aan de gerechtigde, moet u deze rechtsvorm te vullen. U kunt een kopie van het internet te krijgen op veel juridische websites zoals The Lectric Juridische Bibliotheek. Vul-out het document te ondertekenen, afdrukken van uw naam en de naam van de gerechtigde, daterend het en het schrijven van uw woning-adres en het juridische eigendom adres, dat de partij en blok nummer met de naam onderverdeling omvat. U kunt het adres rechtstreeks contact opnemen met uw provincie registrar van daden kantoor.

De meeste staten vereisen een Quitclaim worden notariële door een notaris. Een notaris is een door de overheid aangestelde ambtenaar die gemachtigd is om te getuigen van de ondertekening van documenten om fraude tegen te gaan. Zoek een notaris in uw omgeving door een bezoek aan de plaatselijke bibliotheek. De kosten voor een document notariële kan variëren van 50 cent tot $ 10 te hebben.

Lever de akte aan de gerechtigde in persoon of via e-mail.

Noteer de daad. Om de daad officieel te maken, moet worden opgenomen met de provincie registrar van daden waar het onroerend goed is gelegen. De meeste provincies een kleine vergoeding voor het opnemen van een daad. Neem contact op met het graafschap griffier van akten afdeling voor het specifieke vergoeding bedrag.

Share This Post