Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe Prospect Met een Black Light

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe Prospect Met een Black Light

Veel mensen pan voor goud per jaar, maar weinigen ooit af waar de bron is dat het goud vandaan kwam. Degenen die zich afvragen vaak niet weten hoe om uit te vinden. Er is echter een werkwijze voor de opsporing van goud met behulp van een zwart licht.

AdvertisementVeel mensen pan voor goud per jaar, maar weinigen ooit af waar de bron is dat het goud vandaan kwam. Degenen die zich afvragen vaak niet weten hoe om uit te vinden. Er is echter een werkwijze voor de opsporing van goud met behulp van een zwart licht. Terwijl goud zelf is niet fluorescerende en niet opdagen onder zwart licht, veel materialen die goud omringen zijn, en deze materialen zijn wat zal u toelaten om uw zwart licht gebruiken om de bron te vinden.

Wat je nodig hebt

Pan voor goud

Black Light

Deken

Magneet

Naar goud in een beek bekend om een ​​grote hoeveelheid goud. Zodra je de overtollige stenen en mineralen te verwijderen zult u aan de slag om het zwarte zand en goud. Gebruik een magneet om het zwarte zand te verwijderen.

Bedek jezelf met de deken, zodat er geen licht van buitenaf komt. Shine de black light op de magneet en zand. De mineralen die gloeien onder het licht zijn de mineralen die goud rond zijn originele bron omringen.

Overgaan tot de kreek en verder testen van de zwarte zand onder de zwarte licht. Hoe meer gloeiende zie je in het zand, hoe dichter je bij de originele bron.

Share This Post