Index / Feesten & mee naartoe / Hoe plan Water Party Games voor peuters

Share This Post

Feesten & mee naartoe

Hoe plan Water Party Games voor peuters

Water partijen zijn leuk om te hebben voor zowel u als uw peuter gasten feest. Ze bieden een groot aantal leuke spelletjes en een uitstekende manier voor u om wat hulp van de hitte te krijgen op die goddeloos warme zomerdagen. Wat je nodig hebt Touwt

AdvertisementWater partijen zijn leuk om te hebben voor zowel u als uw peuter gasten feest. Ze bieden een groot aantal leuke spelletjes en een uitstekende manier voor u om wat hulp van de hitte te krijgen op die goddeloos warme zomerdagen.

Wat je nodig hebt

Touwtje springen

sproeier

Zonnescherm

strandbal

4 emmers

1 lege beker

1 liter warm water

1 kop kristalsuiker zeep

Kleurstof voor levensmiddelen

Kleine sap blikjes

plastic rietjes

Plan Fun Sprinkler Games

Heb een leuke sleepboot-of-war game over een sprinklerinstallatie. Verdeel de peuters in twee teams en laat ze staan ​​aan de tegengestelde uiteinden van een springtouw. Plaats de sprinkler in het midden van de kabel. Toezicht op de kinderen om te proberen om elkaar over de sprinkler slepen. Het verliezende team krijgt nat, maar iedereen heeft plezier.

Zet wat muziek op en laat de kinderen limbo hun weg te dansen onder de straal van een slang sproeier. Laat de slang net zoals je zou de limbo staaf, en verliezers nat onder gelachen en plezier.

Verspreid een dun laagje zonnecrème op de handen van elk kind, geef ze een natte strand bal heen en weer stuiteren over de sprinkler aan elkaar. Dit spel is niet alleen een uitdaging, maar ook een uitstekende manier van het ontwikkelen van coördinatie.

Thrill uw gasten met gekleurde bubbels

Los 1 kopje kristalsuiker soap in 1 qt. warm water.

Roer in een aantal kleurstof in een kleur naar keuze. Varieer de hoeveelheid naar wens, afhankelijk van de intensiteit van de kleur die je wilt.

Blow bellen voor uw kleine gasten rond en pop te jagen.

Geef elk van peuter gasten een blik gevuld tot een derde manier met de bellenoplossing, alsmede een rietje om bellen te blazen.

Houd een Fun Water Race

Vul twee emmers met water en zet ze 2 yards uit elkaar. Plaats twee lege emmers enkele meters afstand van hen, een gelijke afstand. Elke lege emmer moet in overeenstemming zijn met één van de met water gevulde emmers. De kleuters zal worden uitgevoerd tussen de twee emmers, zodat hun leeftijd in gedachten te houden, zodat ze niet te ver uit elkaar.

Verdeel de peuters in twee groepen, en hebben ze line-up in twee rijen. Zet een emmer water aan het hoofd van elke regel, en hebben de eerste de eerste peuter in lijn te vullen een kop met water.

Hebben de eerste twee peuters rennen of lopen naar de lege emmer en giet het water in, en dan rennen of lopen terug en geef de beker naar de volgende kind in de rij.

Laat ieder van de kinderen te herhalen de actie in Stap 3. Het eerste team te vullen hun lege emmer wint.

Houd in gedachten dat de afstand is belangrijk, maar je wilt niet hen te ontmoedigen door het hebben van de emmers te ver uit elkaar.

Hints

Kleurstof kan vlekken huishoudelijke oppervlakken, dus let bij het mengen van uw bubble oplossing.

Share This Post