Index / Reizen / Hoe Plan uw Business Travel

Share This Post

Reizen

Hoe Plan uw Business Travel

Zakenreizen kan je kracht en je geestelijke gezondheid ondermijnen. Je kunt geen controle check-in lijnen, vertragingen van vluchten of het gedrag van een verveelde kind in de stoel achter je, maar je kunt een veelheid aan andere problemen op te loss

Advertisement

Zakenreizen kan je kracht en je geestelijke gezondheid ondermijnen. Je kunt geen controle
check-in lijnen, vertragingen van vluchten of het gedrag van een verveelde kind in de
stoel achter je, maar je kunt een veelheid aan andere problemen op te lossen
door het opnemen van de volgende ideeën in uw pre-trip planning.

Verzamel informatie in een map zodra u besluit om een ​​reis te maken. Maak het de repository voor namen van contactpersonen, vliegtickets, hotel en autoverhuur bevestigingen, kaarten en routebeschrijvingen, en ontvangsten.

Praat persoonlijk met de belangrijkste mensen je op reis bent om te ontmoeten en krijgen een vaste verbintenis van hen. Plan alleen met assistenten en u kunt omhoog beëindigen bijeenkomst alleen met assistenten. Zie 191 afspraken plannen efficiënt.

Een route en laat een kopie van uw thuisbasis. Factor in jetlag: Of het nu een drie uur durende verschil tussen kusten of een lange vlucht in het buitenland, de tijd veranderen en de reis vermoeidheid kan sterk van invloed op uw mentale en fysieke energie. Ook verkenner en restaurants en de lokale attracties op CitySearch.com en andere sites in het geval u extra tijd. Lees 418 Bereid een reisplan.

Ontwikkelen van een beproefde en ware checklist van punten te pakken. Zie 420 Pack voor een zakenreis.

Breng de inhoud van uw reis-planning bestand naar een grote, doorzichtige plastic envelop. Plaats deze in de meest prominente deel van je koffer (zie 186 Organiseer uw Briefcase).

Een back-up van bestanden voordat u uw kantoor te verlaten. Brand een CD van alle bestanden die u nodig heeft voor uw bijeenkomst in het geval van een serieuze computer crash.

Pak een eenvoudige maaltijd of een kopen op de luchthaven. Airline eten is universeel verschrikkelijk - of onbestaand. Je bent beter af met een bagel met roomkaas uit de koffie teller dan miserabele mysterie vlees op het vliegtuig. In feite, meer en meer vluchten geen eten helemaal niet, dus bel de luchtvaartmaatschappij van tevoren en vragen.

Doe het beste wat je kunt om een ​​training in knijpen. U zult zich beter voelen en hebben een gemakkelijkere tijd slapen in verschillende tijdzones.

Hints

Meld je aan voor pick-up service met een huur-car agentschap of auto service. Dit kan bespaart u rijtijd in elke richting. FlyerTalk.com aandelen talrijke reistips extra.

Klik hier voor de lokale toegangsnummer van uw internet service provider voor vertrek.

Neem langs een lange telefoonsnoer in het geval het hotel kamer telefoonaansluiting is niet gunstig gelegen. Zie 412 Schik Executive Accommodaties.

Profiteer van de business centers in luchthavens met Internet aansluiting en draadloze gebieden.

Vlak voordat u vertrekt, controleer dan of uw geplande vergaderingen zijn nog steeds gebeurt. Slecht weer, een bedrijf crisis of een persoonlijke nood kan zelfs de beste gelegde plannen verstoren. Ga er niet vanuit dat iemand zal herinneren om u contact op te nemen in het midden van een groot probleem. Laat details-- uw hotel nummers en schema - met personeel op sleutelposities in het geval ze (of u) nodig hebt om plannen te wijzigen.

Share This Post