Index / Eten drinken / Hoe Pineapple Upside Down Cake Recept Bak

Share This Post

Eten drinken

Hoe Pineapple Upside Down Cake Recept Bak

Bak een ananas ondersteboven taart op de gemakkelijke manier, en niemand zal weten dat je het gemaakt met snelkoppelingen. Deze taart is gemaakt met een gele cake mix, dus je kunt het te maken in een haast met weinig puinhoop. Wat je nodig hebt gele

AdvertisementBak een ananas ondersteboven taart op de gemakkelijke manier, en niemand zal weten dat je het gemaakt met snelkoppelingen.

Deze taart is gemaakt met een gele cake mix, dus je kunt het te maken in een haast met weinig puinhoop.

Wat je nodig hebt

gele cake mix

eieren, margarine zoals op de doos

grote blikje ananas

bruine suiker

margarine

Stel de oven op ongeveer 350 graden.

Maak de cakemengeling eerst het recept op de doos. Zet margarine in een diepe grote kom en zet het op 20 seconden in de magnetron te verzachten. Voeg de eieren. Als recept voor water, gebruik ananassap plaats.

Gebruik een stok van margarine.

Zet een stok van margarine in de pan die u wilt gebruiken voor de taart. Zet deze pan in de oven of magnetron net lang genoeg om de margarine smelten. Haal de pan van het vuur en zet het waar je kunt werken.

Voeg de bruine suiker.

Voeg ongeveer 3/4 kop bruine suiker toe en roer tot gemengd met de margarine. Leg de ananas ringen in de taartvorm op de bruine suiker en margarine combinatie. Voeg marasquinkersen naar het midden van elke ananas als u kiest.

Giet de cake mix over de ananas.

Bak zoals aangegeven op de taart mix pakket. Wanneer de taart is gedaan (de stok met een tandenstoker tot hij er schoon) laat het zitten 15 minuten voordat u het ondersteboven.

Hints

We schrijven vaak over Cajun koken en bakken. Zie bronnen hieronder voor meer recepten.

copyright 2009 Linda Richard

Voel je vrij om te linken naar dit artikel of stuur het naar een vriend. Niet kopieren.

Share This Post