Index / Gezondheid / Hoe Pick Seafood voor een mediterraan dieet

Share This Post

Gezondheid

Hoe Pick Seafood voor een mediterraan dieet

Het eten van vis een paar keer per week is een manier om een ​​gezonde mediterrane dieet te volgen. Wat zeevruchten producten gezonder zijn dan anderen, en dat zijn voeding betreft meer in lijn met de mediterrane dieet dan andere soorten zeevruchten.

Advertisement

Het eten van vis een paar keer per week is een manier om een ​​gezonde mediterrane dieet te volgen. Wat zeevruchten producten gezonder zijn dan anderen, en dat zijn voeding betreft meer in lijn met de mediterrane dieet dan andere soorten zeevruchten. Het mediterrane dieet is gericht op het eten van voedingsmiddelen met de werkelijke voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren. Hier vindt u een manier om de juiste schaal-en schelpdieren voor het plan te halen te vinden.

Pick Seafood met hoge niveaus van omega-3 vetzuren

Shop voor zeevruchten met de hoogste niveaus van omega-3 vetzuren. Dit is de eerste criteria te gebruiken wanneer u zeevruchten plukken voor een mediterraan dieet. Deze soorten zeevruchten, met de hoogste niveaus van omega-3 vetzuren bevatten.

Vind een lokale bron van verse Atlantische zalm. Verse Atlantische zalm is een top keuze als je nodig hebt om vis te halen voor een mediterraan dieet. Een 200-calorie portie verse Atlantische zalm bevat ongeveer 2843mg van Omega-3 vetzuren. Andere opties zijn gerookte zalm of zalm in blik, als verse zalm is niet beschikbaar.

Pluk zeevruchten voor een mediterraan dieet uit deze lijst van zeevruchten, die is het hoogst in Omega-3 vetzuren: heilbot, oesters, verse tonijn. snapper, haai, Snapper, regenboogforel, Grouper, Kreeften, Oesters of calamares.

Overweeg ingeblikte tonijn of sardines in blik wanneer u Seafoods gemak moet hebben. Sardines bieden een snelle en handige snack rijk aan omega-3 vetzuren.

Kies je rauwe vis opties. De schaal-en schelpdieren voor een mediterraan dieet dat is het hoogst in Omega-3 vetzuren als rauw gegeten is zwarte kaviaar. Raw Atlantische Makreel en ruwe Amerikaanse Elft zijn ook rijk aan omega-3 vetzuren.

Een beperking van de Seafood Choices door Health Benefit

Verhoog uw gezondheid naar een ander niveau wanneer u zeevruchten plukken voor een mediterraan dieet, dat is niet alleen rijk aan omega-3 vetzuren, maar is ook het laagst in calorieën. Hier zijn de top visproducten je moet halen voor een mediterraan dieet, wanneer je serieus over gezond eten en het handhaven of het verliezen van gewicht zijn. Verse zalm, zalm in blik, Makreel, oesters, sardines in blik, Bass, forel, Shark en tonijn zijn de beste keuzes als je leren om vis te halen voor een mediterraan dieet.

Let op het cholesterolgehalte als je vis plukken voor een mediterraan dieet. De schaal-en schelpdieren producten die in cholesterol hoog zijn, zijn inktvis, garnalen, kreeft, mosselen, inktvis, kreeft en baars.

Minimaliseren vet inname als je vis plukken voor een mediterraan dieet. Als dit is een punt van zorg, de stok met kikkerbilletjes, tonijn, leng vis, Pacifische kabeljauw, Pike, of Noord-Atlantische kabeljauw.

Vereenvoudig een gezonde lunch als je vis plukken voor een mediterraan dieet. Ga voor imitatie coquilles of imitatie krab die is gemaakt van echte vis. Ze zijn ook laag in vet.

Blijf sterk door te gaan voor het ijzer wanneer u zeevruchten plukken voor een mediterraan dieet. De visproducten hoogste in ijzer, als u zich zorgen over het eten van minder rood vlees zijn, zijn mosselen, oesters, inktvis en octopus.

Hints

Selecteer vin vissen over schaaldieren.

Pick Seafoods die weinig vet.

Kreeft voorkomen omdat het een hoog cholesterolgehalte.

Koop alleen rauwe vis uit retailers en restaurants die licenties aan rauwe vis te dienen.

Share This Post