Index / Tuin / Hoe Pick Hops

Share This Post

Tuin

Hoe Pick Hops

Als u over thuis brouwen van bier gepassioneerd bent, kunt u uw eigen hop te laten groeien. Een eerste hop teler kan echter niet kan bepalen het ideale moment om de hop oogst. Het plukken van hop op het juiste moment in de groeicyclus zorgt ervoor da

Advertisement

Als u over thuis brouwen van bier gepassioneerd bent, kunt u uw eigen hop te laten groeien. Een eerste hop teler kan echter niet kan bepalen het ideale moment om de hop oogst. Het plukken van hop op het juiste moment in de groeicyclus zorgt ervoor dat u werken met de beste kwaliteit van het product, waardoor uw zelfgebrouwen bier een smaak die de beste brouwerijen en home-brouwt bedacht door je vrienden en buren rivalen.

Wat je nodig hebt

  • Kalender

    Meetlint

    Snoeischaar of met de hand sikkel

    Voedsel dehydrator of raam scherm

    Fijnmazige netten

Mark de hop oogst periode op een kalender. De ideale tijd om te oogsten hop is afhankelijk van uw geografische locatie. Vraag andere bier huis-brouwers of hop telers in uw buurt om de oogstperiode te bepalen. Bijvoorbeeld, hop telers in de Pacific Northwest meestal kunnen hun gewassen te oogsten in eind augustus of begin september. Van plan om thuis te zijn voor enkele weken in de periode doelwit oogst.

Raak kegels hop 'om rijpheid te bepalen. Kegels die enigszins vochtig aanvoelen zijn te jong. Kegels die klaar om te worden geplukt zijn zal uw handen te verlaten licht geurend, plakkerig en bedekt met een lichte pollen.

Snijd elke wijnstok 3-4 voeten van de bodem met een snoeischaar of met de hand sikkel. Leg elke wijnstok zachtjes op de grond.

Pluk kegels van de hop "van de wijnstokken met de hand. In het algemeen, elke wijnstok produceert 1-2 lbs. kegels.

Droog de hop met behulp van een levensmiddel dehydrator of door het leggen van een vers schoongemaakt raam-scherm op de grond in een deel van uw tuin met veel direct zonlicht. Als u deze laatste methode gebruiken, hebben betrekking op de hop met fijnmazige netten om bugs af te houden en te voorkomen dat de wind uit te blazen ze weg. Hop is volledig droog en klaar voor opslag of het brouwen gebruik wanneer de centrale stam breaks in plaats van bochten.

Hints

Draag lange mouwen en tuinhandschoenen bij het oogsten van hop, omdat sommige mensen ontwikkelen een lichte uitslag op hun armen uit verslaafd haren van de planten.

Share This Post