Index / Huis / Hoe permanent merkkleding

Share This Post

Huis

Hoe permanent merkkleding

Het houden van uw huishouden kleding georganiseerd kan belangrijk zijn, vooral als je kinderen zijn op school en is er de mogelijkheid om punten verloren. Of uw kind in de lagere school of universiteit, het labelen van hun kleding permanent kunnen he

AdvertisementHet houden van uw huishouden kleding georganiseerd kan belangrijk zijn, vooral als je kinderen zijn op school en is er de mogelijkheid om punten verloren. Of uw kind in de lagere school of universiteit, het labelen van hun kleding permanent kunnen hen helpen bijhouden van wat er van hen te houden. Instrijklabels zijn een geweldige oplossing voor het permanent het labelen van uw kleding.

Wat je nodig hebt

  • Instrijklabels

    Ijzer

Instrijklabels

Zorg ervoor dat het gebied waarin het label wordt geplaatst vrij is van stof en vuil.

Leg het kledingstuk op een vlak oppervlak dat hoge temperaturen kan weerstaan. Zet het strijkijzer op de "katoen" instelling zonder stoom en laat het zitten rechtop gedurende 10 minuten op maximale warmte te garanderen.

Plaats het etiket op het gewenste gebied en het strijkijzer bovenop de label zonder te bewegen voor ongeveer 60 seconden.

Verwijder het ijzer uit het kledingstuk en geef het label een minuut om af te koelen alvorens opnieuw het proces te herhalen.

Neem je vingernagel en probeer het label loslaten na de tweede koeling. Als het loskomt, dat betekent dat het niet voldoende warmte te krijgen. Herhaal stap 2 en 3 totdat het label blijft zitten.

Hints

Dit soort labels werken meestal over alle stoffen. Het is meestal het beste om het label op het label van het kledingstuk. Deze methode heeft een professionele en frisse uitstraling, in tegenstelling tot andere methoden.

Wees voorzichtig als strijken op fleece of wol, want er is de mogelijkheid dat de stof kan smelten.

Share This Post