Index / wettelijk / Hoe op verzoekschrift voor de beëindiging van de voogdij in Missouri

Share This Post

wettelijk

Hoe op verzoekschrift voor de beëindiging van de voogdij in Missouri

Een voogd kan petitie voor de beëindiging van de voogdij in de staat Missouri. Het beëindigen van de voogdij betekent dat als het verzoek door de rechter wordt aanvaard, de voogd niet langer verantwoordelijk zijn voor de minderjarige in de ogen van d

AdvertisementEen voogd kan petitie voor de beëindiging van de voogdij in de staat Missouri. Het beëindigen van de voogdij betekent dat als het verzoek door de rechter wordt aanvaard, de voogd niet langer verantwoordelijk zijn voor de minderjarige in de ogen van de wet. Om de petitie te beginnen de voogd moet een kopie van de Beëindiging van Voogdij vorm, die kan worden gevonden bij een lokale county gerechtsgebouw te krijgen.

Wat je nodig hebt

Beëindiging van Voogdij vorm

Vul het verzoek tot beëindiging van Voogdij vorm. File het formulier met uw lokale county clerk.

Ga naar de rechtbank op uw toegewezen dag en tijd. Nadat u uw verzoek indient, ontvangt u een brief met informatie over uw hof datum en tijdstip worden verzonden.

Presenteer uw zaak aan de rechter. Vertel de rechter waarom je smeken voor de beëindiging van de voogdij; nemen alle ondersteunende papierwerk of bewijzen met u. Je hebt geen advocaat nodig, tenzij je je beter voelt met formele vertegenwoordiging.

Wacht tot de uitspraak van de rechter over de vraag of de voogdij zal worden beëindigd. Als voogdij niet wordt beëindigd, kunt u een andere petitie niet bestand voor de beëindiging van de voogdij tot 180 dagen na de oorspronkelijke petitie werd ingediend. Dit is per wet Missouri state 475,083.

Share This Post