Index / Huis / Hoe op te lossen Hard Water en kalkaanslag in een afwasmachine

Share This Post

Huis

Hoe op te lossen Hard Water en kalkaanslag in een afwasmachine

Hard water bevat een hoge concentratie van mineralen zoals calcium en magnesium. De mineralen ophopen in de vaatwasser en laten een residu, waardoor het apparaat onaantrekkelijk uitzien. Het harde water kan ook leiden tot gerechten tot bewolkt versch

AdvertisementHard water bevat een hoge concentratie van mineralen zoals calcium en magnesium. De mineralen ophopen in de vaatwasser en laten een residu, waardoor het apparaat onaantrekkelijk uitzien. Het harde water kan ook leiden tot gerechten tot bewolkt verschijnen. Als je hard water opbouw opmerken, verwijder de vlekken zo snel mogelijk. Regelmatig schoonmaken van de afwasmachine met gewone huishoudelijke artikelen zal helpen om het in goede conditie te houden.

Wat je nodig hebt

  • Witte gedistilleerde azijn

    1/2 kop citroenzuur poeder

    papieren handdoeken

    Citroensap

    Spuitfles

Verwijder alle gerechten uit in de vaatwasser.

Giet 1 liter witte gedistilleerde azijn in de bodem van de vaatwasser. Laat de azijn in de vaatwasmachine zitten 02:58 uur om eventuele geuren te verwijderen.

Open de deur van de afwasmachine. Voeg 1/2 kopje citroenzuur poeder aan de zeepdispenser reservoir.

Voer de vaatwasser door middel van een complete cyclus met behulp van de heetste water mogelijk te maken.

Geniet van papieren handdoeken met azijn als minerale afzettingen blijven. Plaats het papier handdoeken over de hard water deposito's en hen in staat stellen om te zitten voor een uur. Spoel de binnenkant van de vaatwasser met schoon water.

Giet het citroensap in een spuitfles als kalkaanslag blijft. Spray het citroensap direct op de opbouw en laat het zitten voor een uur. Veeg de binnenkant van de vaatwasser met een vochtig washandje om weg te spoelen het citroensap.

Share This Post