Index / Relaties & Family / Hoe omgaan met Ex op zoek naar steun voor kinderen reductie

Share This Post

Relaties & Family

Hoe omgaan met Ex op zoek naar steun voor kinderen reductie

Terwijl een rechter verschijnen de omgang met kinderen en echtscheiding verontrustend kan zijn, moet het niet worden geërgerd. Men kan omgaan met een ex-echtgenoot / ex-vrouw de echtscheiding rechter alimentatie indienen alleen, zonder advocaat verte

AdvertisementTerwijl een rechter verschijnen de omgang met kinderen en echtscheiding verontrustend kan zijn, moet het niet worden geërgerd. Men kan omgaan met een ex-echtgenoot / ex-vrouw de echtscheiding rechter alimentatie indienen alleen, zonder advocaat vertegenwoordiging.

File uw eigen rechter reactie, had geen advocaat! Geen speciale vorm nodig is om een ​​antwoord te dienen. Een eenvoudige Word-document zal doen. Als je hulp nodig hebt, gaat u naar uw provincie Circuit Clerk kantoor en de vertegenwoordigers moeten blij om u te helpen.

Wees voorbereid. Kopieën van de winst- en verliesrekeningen / werkloosheidsuitkeringen aan de winst te bewijzen.Bereid kopieën van alle medische / tandheelkundige kosten die eveneens moet worden gesplitst

Bereid kopieën van extra - curriculaire activiteiten die moeten worden gedeeld kosten

Bereid kopieën van schoolkosten (inschrijving, boeken, benodigdheden, kleding).Heb vertrouwen! Terwijl de ex kan vragen om een ​​verlaging van de kinderbijslag, zal de rechter niet de originele rechterlijk bevel te veranderen, tenzij er een significante verandering in de winst is geweest. Zelfs de originele kind te ondersteunen orde gebaseerd op ex salaris van 5 jaar geleden, zal niet veranderen om zijn jaarlijkse loonsverhogingen weerspiegelen, omdat de genomen bedrag binnen de richtlijnen kinderbijslag valt (28-30%). Zoeken op het internet voor een kind te ondersteunen calculator om te zien of een stijging / daling is de moeite waard voor te vechten in de rechtszaal.

Hints

De meeste advocaten bieden een eerste consult gratis. Gebruik het! Seek een gekwalificeerde echtscheiding advocaat / voogdij advocaat en vragen hun advies.

Hof data kunnen niet meteen beschikbaar. Wees bereid om een ​​rechtbank datum inplannen 2 maanden of meer uit.

Share This Post