Index / Huis / Hoe om zich te ontdoen ladenkast van Mouse Smell

Share This Post

Huis

Hoe om zich te ontdoen ladenkast van Mouse Smell

Muizen zijn kleine zoogdieren die kunnen ingesteld zijn intrek in een huis en worden zowel een structurele en gevaren voor de gezondheid. Muizen zullen kiezen vaak in een donkere, afgesloten ruimte om te leven zoals laden in uw dressoir. Hier, kan ee

Advertisement

Muizen zijn kleine zoogdieren die kunnen ingesteld zijn intrek in een huis en worden zowel een structurele en gevaren voor de gezondheid. Muizen zullen kiezen vaak in een donkere, afgesloten ruimte om te leven zoals laden in uw dressoir. Hier, kan een hele generatie muis baren, leven en sterven, terwijl het vullen van de lade met het handelsmerk penetrante geur toegeschreven aan deze knaagdieren. Juist omdat de lade ruikt betekent niet dat je moet ontdoen. Nemen van maatregelen om schoon te maken en op te frissen de laden om zich te ontdoen van de muis geur te krijgen.

Wat je nodig hebt

 • plastic handschoenen

  bleekmiddel

  Plastic emmer

  Lap of spons

  Ontgeuringsinstallatie oplossing

  Hout kit of vernis

Doe handschoenen aan en verwijder de fysieke bron van de geur. Dit is vaak een muis nest of een dode muis karkas. Pickup het nest of de muis en gooi hem weg.

Reinigen en ontsmetten van de lade. Meng een verdunde bleekwater oplossing die bestaat uit één deel bleekmiddel en negen delen water. Het bedrag dat u gebruikt is afhankelijk van de grootte van de ladekast. Dompel een doek of spons in de oplossing en wrijf het hele lade. Laat de lade zitten vochtige gedurende 15 minuten. Spoel met een doek gedrenkt in zoet water.

Droog de lade. Voor de beste resultaten plaatst u de lade in de volle zon voor zes tot acht uur. ultraviolette stralen van de zon hebben een natuurlijke reinigende effect. Als alternatief, plaats de lade in de voorkant van een kachel of een draagbare ventilator.

Spuit de lade met een geur remover oplossing. Voorbeeld producten omvatten OdorXit, eenvoudige oplossing Brampton of MIsterMax Anti-Icky-Poo. Deze oplossingen omvatten in actieve enzymen en bacteriën of geur vergrendeling chemicaliën die de geur op celniveau elimineren.

Breng een houten kit of vernis. Dit sluit in alle resterende muizen geuren die wellicht diep opgegaan in de houtvezels, en sluit ook het hout om te voorkomen dat toekomstige geuren van het penetreren van de lade. Vernis of kit kan worden verkregen bij de meeste lokale hardware winkels waar een sales associate specifieke begeleiding kunnen geven over wat te gebruiken, afhankelijk van het soort hout je lade is gemaakt van.

Hints

Parfum of standaard luchtverfrisser geuren gewoon verhullen de geur en verwijder het niet. Na verloop van tijd, zal het parfum slijten en de muis geur zal terugkeren. Voor het beste resultaat, schoon en ontsmetten de lade in plaats van bespuiten met parfum.

Share This Post