Index / Huis / Hoe om Word lid van een CPVC Pipe naar een gegalvaniseerd metaal Waterpijp

Share This Post

Huis

Hoe om Word lid van een CPVC Pipe naar een gegalvaniseerd metaal Waterpijp

Vanwege de toenemende prijs van koper is gechloreerd polyvinylchloride (CPVC) buis breed ingang gevonden als alternatief voor koperen slang in de sanitaire industrie. Echter, CPVC beurt wordt nu vervangen door verknoopt polyethyleen buis (PEX) als to

AdvertisementVanwege de toenemende prijs van koper is gechloreerd polyvinylchloride (CPVC) buis breed ingang gevonden als alternatief voor koperen slang in de sanitaire industrie. Echter, CPVC beurt wordt nu vervangen door verknoopt polyethyleen buis (PEX) als toonaangevend alternatief voor koper. Om tegemoet te komen aan de groeiende populariteit van kunststof buizen, hebben de Cash Acme en Probite bedrijven een push-fit aansluiting systeem ontwikkeld voor het samenvoegen van een combinatie van plastic, gegalvaniseerde en koperen buizen.

Wat je nodig hebt

 • pijp bankschroef

  Threading pijp sterven

  Motorolie

  tape Teflon loodgieter

  Sharkbite vrouwelijke schroefdraad adapter

  Moersleutel

  Plastic pijpsnijder

  Sharkbite push-fit connector

Draad gegalvaniseerde buis met een gehuurde pijp bankschroef en threading pijp sterven aan de grootte van de pijp te passen. Klem de buis in de pijp bankschroef. Smeer het uiteinde met motorolie en schuif de threading dobbelsteen over de gegalvaniseerde buis. Duw en draai de matrijs door te draaien aan de handgrepen met de klok mee totdat u 3/4-inch van de draad aan het uiteinde van de buis. Verwijder de matrijs door de handgrepen linksom. Veeg de schroefdraad schoon.

Wikkel een laag Teflon loodgieter tape met de klok mee rond de gegalvaniseerde buis. Strek de band tot het nestelt zich in de schroefdraad profiel. Verder uitrekt via schroefdraad met spiraalwindingen overlappende halve breedte van de tape tot de draad bedekt. Strek het einde tot de band breekt. Glad de randen van de tape in de draden. Rijg een juiste maat Sharkbite vrouwelijke schroefdraad adapter over de afgeplakte draad op de gegalvaniseerde buis. Draai de adapter met een sleutel. Het andere uiteinde van de fitting is een vaste buis bewerkt tot de diameter van de CPVC buis passen.

Snijd het einde van de CPVC met een kunststofbuis cutter. Zorg ervoor dat de buis vierkant wordt gesneden. Duw de CPVC in een geschikt formaat Sharkbite push-fit connector. Druk op de pijp naar binnen totdat u de fitting klem ring in de connector slot te voelen op zijn plaats. Steek de bewerkte buis van de vrouwelijke schroefdraad adapter in de push-fit connector totdat deze vastklikt. Dit zal een drukvaste verbinding tussen de gegalvaniseerde buis en de CPVC buis te vormen.

Share This Post