Index / wettelijk / Hoe om voogdij te winnen tegen een narcistische vader

Share This Post

wettelijk

Hoe om voogdij te winnen tegen een narcistische vader

Om een ​​kind voogdij strijd winnen, moet je kunnen aantonen dat het kind beter af bij u wonen dan bij de andere ouder. In het geval van een narcistische vader, zou je willen bewijzen dat zijn narcisme is al erg genoeg om het kind emotionele of licha

AdvertisementOm een ​​kind voogdij strijd winnen, moet je kunnen aantonen dat het kind beter af bij u wonen dan bij de andere ouder. In het geval van een narcistische vader, zou je willen bewijzen dat zijn narcisme is al erg genoeg om het kind emotionele of lichamelijke gezondheid en welzijn beïnvloeden. Omdat mensen met een ernstige narcistische neigingen overdreven kritisch, zelf betreft, of een gebrek aan empathie kan zijn, zult u in staat om eigenschap van een narcistische vader gebruiken om te bewijzen dat hij niet kan zorgen voor een goede, liefdevolle omgeving voor uw kind.

Noteer specifieke incidenten die narcistische neigingen van de vader hebben getoond en krijgen andere mensen die je kent om te getuigen van die incidenten schriftelijk. Hoe meer schriftelijke getuigenis u kunt verzamelen die laat zien van de vader narcistische gedrag een negatieve invloed op je kind, hoe sterker uw zaak.

Vraag drie mensen die hebben gezien dat de narcistische vader gedragen zich slecht om je kind naar de rechtbank te komen en getuigen op uw rekening. Ze moeten mensen van goede morele karakter, die om je heen zijn geweest, uw kind en de vader van je kind.

Maak een verslag van de keren dat je hebt uitgegeven met uw kind. Onder andere schoolactiviteiten, algemene boodschappen, medische controles en andere dingen die je voor hen hebt gedaan. Laat zien hoe uw betrokkenheid in het leven van je kind is groter dan die van zijn vader, die waarschijnlijk het geval zal zijn als de vader is een narcist, omdat ze meer bezig met zichzelf dan met iemand anders.

Maak een afspraak voor uw kind met een hulpverlener. Een narcistische vader is waarschijnlijk kritisch of emotioneel onvolwassen te zijn geweest, en adviseur van een kind kan het kind helpen hun gevoelens over hun vader te uiten. De vertrouwenspersoon zal getuigen in de rechtszaal over wat zij geloven is de beste keuze voor het kind.

Schrijf tijdig en snel met enige en alle door de rechter gevraagde documenten. Do not call de vader namen of zijn neerbuigend in any way. Mensen met een narcistische neigingen hebben een moeilijke tijd met betrekking tot anderen, en het is belangrijk dat u uw volwassenheid te tonen in de rechtbank; zal het contrast met zijn gebrek aan volwassenheid.

Share This Post