Index / Eten drinken / Hoe om vocht uit My Spices

Share This Post

Eten drinken

Hoe om vocht uit My Spices

Gedroogde kruiden bieden robuuste smaak, gemak en een lange houdbaarheid bij opslag en goed behandeld. Volgens McCormick, kunnen gemalen kruiden hun smaak te behouden voor twee tot drie jaar. Het leven van hele kruiden kan variëren van drie tot vier

AdvertisementGedroogde kruiden bieden robuuste smaak, gemak en een lange houdbaarheid bij opslag en goed behandeld. Volgens McCormick, kunnen gemalen kruiden hun smaak te behouden voor twee tot drie jaar. Het leven van hele kruiden kan variëren van drie tot vier jaar. Warmte, vocht en direct zonlicht kan invloed hebben op de smaak, kleur en geur van kruiden. Om de meest smaak en langste houdbaarheid van specerijen te krijgen, moet u stappen ondernemen om vocht weg te houden van uw kruiden te nemen.

Wat je nodig hebt

luchtdichte verpakkingen

WINKEL specerijen in een houder met een afdichting. Onmiddellijk na het gebruik van uw kruiden, sluit het deksel stevig vast. Sta niet toe dat geopend kruiden om op aanrechtbladen of andere oppervlakken te stellen.

Plaats kruiden containers in een droge, donkere omgeving, zoals een pantry of kast. Niet specerijen bewaren boven de kachel nabij de vaatwasser of zinken in de vriezer of op andere plaatsen die gevoelig zijn voor vocht, vochtigheid of condensatie.

Vermijd het toevoegen van kruiden in een dampende pot of pan direct uit de container. In plaats daarvan, strooi kruiden in een lepel of kom om vocht te voorkomen dat in de specerij container. Gebruik nooit een vochtige lepel of natte gebruiksvoorwerp te meten uit specerijen uit de container.

Hints

Spices langer wanneer ze worden bewaard in luchtdichte verpakkingen gemaakt van glas of metaal. Als blijkt dat een specerij wordt gehard of samen aangekoekt, betekent dit dat vocht heeft gekregen in de container. Vervang het product wanneer u een verandering in de kleur, geur of textuur van een specerij merken.

Share This Post