Index / Huis / Hoe om textuur OSB Board

Share This Post

Huis

Hoe om textuur OSB Board

OSB-platen (OSBs) zijn een populaire en kosteneffectieve bouwmateriaal geworden. Alle wanden van een woning kan worden gebouwd met OSBs. Echter, met betrekking tot deze ruwweg panelen hout met een geweven fineer is waarschijnlijk wenselijk om de mees

AdvertisementOSB-platen (OSBs) zijn een populaire en kosteneffectieve bouwmateriaal geworden. Alle wanden van een woning kan worden gebouwd met OSBs. Echter, met betrekking tot deze ruwweg panelen hout met een geweven fineer is waarschijnlijk wenselijk om de meeste home-bouwers. Er zijn verschillende keuzes heeft men bij het kiezen van een structuur waarmee een OSB maskeren.

Wat je nodig hebt

 • Drop doeken

  5 liter emmers sheetrock modder (gipsplaten compound) of poeder

  lint mixer

  Verfroller pan

  Paint roller handvat met deksel en uitbreiding pole

  Elektrische boor

  Kraaienpootmodel stomp borstel

  Brede taping mes, ongeveer 10 inches

  Smalle taping mes

  Plamuurmes

  Mud pan

Met behulp van de Roller Method

Bedek de vloer met de drop doeken. Leg de helft van de modder in een emmer en voeg langzaam water, te mengen met het lint mixer, totdat het de consistentie van een milkshake.

Giet de afgezwakte modder in een roller pan. Rol de roller in de pan totdat het gelijkmatig is bedekt met modder. Rol de modder op de muur. Dit is waar je een beetje creatief zijn. Speel met rollers met verschillende dutjes en duw met verschillende hoeveelheden druk op verschillende snelheden tot u de textuur u wilt krijgen.

Beginnen te rollen de modder op de wanden in een hoek en werk je weg door de kamer. Als u meer rente toe te voegen, kunt u terug rond de kamer een tweede keer te gaan, het toevoegen van willekeurige diagonale rollen aan de muur om meer rente toe te voegen.

Gebruik van de methode Knockdown

Bedek de vloer met de drop doeken. Leg de helft van de modder in een emmer en voeg langzaam water, te mengen met het lint mixer, totdat het is een beetje dikker dan een milkshake. Je kan hebben om te spelen met verschillende consistenties totdat je er een die je leuk vindt.

Dompel de kraaienpootmodel kwast in de emmer modder zodat het gezicht van de borstel volledig bedekt is.

Duw borstel van de kraai op de muur en sleep het langs de muur totdat er geen modder links te slepen. Begin in een hoek en het werk rond de kamer, overlappende als je gaat. U kan nodig zijn om de smalle taping mes en plamuurmes gebruiken als je om kleine ruimtes rond de hoeken en deurkozijnen.

Sleep de 10-inch taping mes in een hoek van 45 graden op de pieken in de modder, ze afvlakken. Als u een visuele nodig: de modder eruit moet zien de toppen van de Rocky Mountains voor deze stap en als platte plateaus, achteraf. Nogmaals, moet u de smalle taping mes en het plamuurmes te gebruiken als je naar de krappe ruimtes rond de hoeken en deurkozijnen.

Share This Post