Index / Gezondheid / Hoe om te Zyrtec voor Allergieën

Share This Post

Gezondheid

Hoe om te Zyrtec voor Allergieën

Zyrtec is een recept medicatie die kan worden gebruikt om symptomen als gevolg van zowel binnen als buiten allergieën, verstopte neus en jeuk veroorzaakt door bijenkasten te verlichten. De generieke naam voor Zyrtec is cetirizine HCI. Zyrtec is verkr

AdvertisementZyrtec is een recept medicatie die kan worden gebruikt om symptomen als gevolg van zowel binnen als buiten allergieën, verstopte neus en jeuk veroorzaakt door bijenkasten te verlichten. De generieke naam voor Zyrtec is cetirizine HCI. Zyrtec is verkrijgbaar in verschillende vormen en is veilig voor zowel kinderen als volwassenen. Uw arts kan u helpen te bepalen welk type van Zyrtec u moet nemen.

Wat je nodig hebt

Voorschrift voor Zyrtec

Bezoek uw arts om uw allergieën te bespreken en krijgen een recept voor Zyrtec. De volwassen vorm van het geneesmiddel is verkrijgbaar als tabletten, kauwtabletten of een siroop. Kinderen van 6 maanden en ouder kan Zyrtec siroop te nemen en de kauwtabletten zijn goedgekeurd voor kinderen ouder dan 2 jaar oud.

Vraag uw arts om een ​​recept voor Zyrtec-D als u een decongestivum in aanvulling op de antihistamine nodig om uw allergieën te bestrijden. Dit is een verlengde afgiftevorm van het geneesmiddel dat effectief is voor 12 uur.

Volg de dosering instructies precies zoals ze zijn geschreven. Sommige vormen van Zyrtec worden eenmaal daags ingenomen, terwijl anderen een dag kan worden gesplitst en tweemaal genomen. Vraag uw arts of apotheker vragen over de dosering als u twijfelt over.

Zet uw Zyrtec in een gesloten kast of op een hoge plank, waar de dieren en kinderen niet kan bereiken. Blijf uit de buurt van licht, warmte en vocht om de effectiviteit van het geneesmiddel te handhaven.

Vermijd het nemen van doses van Zyrtec te dicht bij elkaar. Als u een dosis vergeet, neem het wanneer u eraan denkt. Als het bijna tijd om een ​​andere dosis in te nemen, neem een ​​enkele dosis in plaats van een verdubbeling op de medicatie.

Neem kennis van de bijwerkingen van Zyrtec. U kunt een droge mond, duizeligheid, vermoeidheid of pijn in de buik bij de eerste de medicatie te beginnen. Na uw lichaam zich aanpast aan de drug, bijwerkingen in het algemeen verminderen of geheel verdwijnen.

Hints

Informeer uw arts van alle andere geneesmiddelen die u mogelijk gebruikt voordat u begint met Zyrtec te gebruiken. Dit geldt ook voor over-the-counter en voorgeschreven medicijnen, alsmede alle vitaminen of kruiden die u kunt gebruiken.

Neem niet Zyrtec als u allergisch bent of tonen gevoeligheid voor hydroxyzine of pseudophedrine.

Ouderen boven de leeftijd van 77 jaar oud, maar ook mensen van alle leeftijden die een geschiedenis van lever- en nierproblemen hebt, kan niet in staat zijn om Zyrtec nemen. Uw arts kan beoordelen of u veilig Zyrtec kunt gebruiken of dat je moet proberen een andere medicatie voor uw allergieën.

Share This Post