Index / Careers & Work / Hoe om te zorgen voor uw echtgenoot met militaire Convalescent Verlof

Share This Post

Careers & Work

Hoe om te zorgen voor uw echtgenoot met militaire Convalescent Verlof

Calamiteitenverlof is beschikbaar voor de service-leden op basis van behoefte; over het algemeen wordt gegeven naar keuze van de commandant en soms ten laste. U kunt calamiteitenverlof gebruiken om de zorg voor uw echtgenoot full-time als je in het l

AdvertisementCalamiteitenverlof is beschikbaar voor de service-leden op basis van behoefte; over het algemeen wordt gegeven naar keuze van de commandant en soms ten laste. U kunt calamiteitenverlof gebruiken om de zorg voor uw echtgenoot full-time als je in het leger. Als uw echtgenoot is ook in het leger en is herstellende verlof, breng haar herstellende verlof documenten naar uw commandostructuur bij het aanvragen van calamiteitenverlof. Zij zullen uw commandant helpen bij het maken van zijn beslissing over uw verlof.

Wat je nodig hebt

Verzoek en Autoriteit Leave vorm

Praat met uw commandostructuur over de toestand van uw echtgenoot. Volgens Verordening Army 600-8-10, is calamiteitenverlof toegelaten voor maximaal 30 dagen als uw echtgenoot is gewond of ernstig ziek is en je bent de enige beschikbare verzorger. Leg uw situatie en vragen om toestemming te vragen verlof.

Vul uw verzoek en Autoriteit Leave vorm. Voeg uw identificerende informatie, uw verlof adres en het aantal verlofdagen die u aanvraagt. In Blok 7, vinkt u het vakje 'Emergency'.

Maak de meest recente kopie van uw Verlof en winstcijfers verklaring aan uw verlof vorm. Dit zal worden gebruikt door uw personeel op kantoor om te bepalen hoeveel vergoeding verlof u in aanmerking te nemen.

Geef je verlof vorm en alle aanvullende stukken, zoals goedgekeurde herstellingsoord verlof vorm van uw echtgenoot, om uw unit personeel kantoor. Uw personeel kantoor zal het verlof vorm aan te nemen om de commandant namens u en terug te sturen naar u als het is goedgekeurd.

Hints

Niet zomaar besluiten om niet te laten zien als je verlof niet onmiddellijk worden verleend. Dit kan resulteren in het straffen onder de Uniform Code of Military Justice.

Share This Post