Index / Huisdieren / Hoe om te zorgen voor een Land Turtle

Share This Post

Huisdieren

Hoe om te zorgen voor een Land Turtle

Land schildpadden hebben minder onderhoud dan sommige andere soorten huisdieren, maar ze hebben hun eigen specifieke behoeften. Zij hebben behoefte aan de juiste omgeving en de zorg om ze gezond te houden. De juiste woning en voedsel zal veel van wat

Advertisement

Land schildpadden hebben minder onderhoud dan sommige andere soorten huisdieren, maar ze hebben hun eigen specifieke behoeften. Zij hebben behoefte aan de juiste omgeving en de zorg om ze gezond te houden. De juiste woning en voedsel zal veel van wat zij nodig hebben.

Wat je nodig hebt

terrarium

Eten

Schoon water

Reptile vitaminen

harde ondergrond

Maak een Habitat

Samen een schildpad habitat. Een landschildpad terrarium moet een water gebied waar de schildpad kan zitten of zelfs zwemmen in zijn water. Een ander gebied moeten eten. Nog een ander moeten dingen die de schildpad op kunnen klimmen en onder te verbergen hebben. Dit zal de schildpad comfortabeler te maken wanneer hij wenst te verbergen. Een terrarium kan worden gemaakt uit een groot glas of glasvezel aquarium of kan speciaal voor de schildpad worden geconstrueerd. Het leefgebied moet groot genoeg zijn om de schildpad voldoende ruimte laten rondzwerven zijn.

Houden voedsel in de kooi van de land schildpad. Verschillende soorten schildpadden te eten verschillende soorten voedsel. De meesten zullen fruit, sla en kleine dieren te eten. Slakken, naaktslakken en wormen zijn de voorkeur van sommige schildpadden. Pureer fruit en heeft de voorkeur van anderen.

Vervang het voedsel en water om het schoon te houden. afval de schildpad moet regelmatig van het leefgebied te reinigen.

Meng reptiel vitaminen in met voedsel van de schildpad af en toe. Huisdier schildpadden soms last van vitaminetekorten die kunnen worden voorkomen met vitaminen in vloeibare of poedervorm. De meeste dierenwinkels dragen deze vitaminen.

Neem de schildpad voor regelmatige wandelingen. Wandelen op een hard, ruw oppervlak, zoals beton en asfalt zal de nagels van een landschildpad houden getrimd. Zonder deze wandelingen om de nagels bestand naar beneden, kan klauwen van een schildpad lang genoeg om letsel aan zichzelf en iedereen die hem behandelt veroorzaken groeien.

Hints

Was uw handen na het houden van uw schildpad. Sommige schildpadden dragen salmonella en kan deze aan de mens.

Share This Post