Index / Onderwijs / Hoe om te zorgen voor een Ei van de baby Project

Share This Post

Onderwijs

Hoe om te zorgen voor een Ei van de baby Project

Ondanks het feit dat tiener zwangerschap tarieven daalden in 2011, waren er nog 329.797 baby's geboren om tienermoeders in de leeftijd tussen 15 en 19 in dat jaar, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Ei kindje projecten zijn erop g

AdvertisementOndanks het feit dat tiener zwangerschap tarieven daalden in 2011, waren er nog 329.797 baby's geboren om tienermoeders in de leeftijd tussen 15 en 19 in dat jaar, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Ei kindje projecten zijn erop gericht om te voorkomen dat tiener zwangerschap door het geven van de studenten, meestal midden of middelbare school leeftijd, een kijkje in het leven van een ouder. Je kunt niet zomaar passeren uit een bos van eieren, echter. Leer uw studenten hoe ze de juiste zorg te dragen voor hun ei baby is het belangrijkste onderdeel van de totale les.

First Things First

Eieren zijn kwetsbaar, dus studenten moeten een les in het voorkomen van het ei baby's van kraken of het krijgen van gebroken. Breng elementen van hoe broos menselijke baby's zijn, en te bespreken met uw klas wat er nodig is om hen te beschermen tegen verwondingen. Herinner de leerlingen dat ze nodig hebben om hun eieren cradle zorgvuldig in plaats van gooien ze in hun rugzakken. Om te bezuinigen op de rommel van gebroken eieren, zou je hard-kook de eieren in plaats, hoewel deze uit een merkbare geur kan zetten. Veel leraren hebben hun leerlingen uitblazen van de eieren, die naar beneden zal bezuinigen op elke geur, maar zal ze een beetje meer kwetsbaar te maken.

Hier krijg je een Babysitter

Baby's kunnen niet alleen worden gelaten. Studenten eisen babysitters te vinden voor hun eieren als ze andere verplichtingen zoals sportbeoefening of een pianorecital. Zeg dat ze niet daadwerkelijk aan de babysitter te betalen, maar ze moeten bijhouden hoeveel uren hun ei kind doorbrengt met de sitter, zodat ze kunnen bepalen hoeveel ze zouden besteden als de baby echt was te houden. Zo vertellen de studenten dat het gangbare tarief voor babysitters is $ 10 per uur, dus als in de loop van het project dat ze zorg nodig hebben gedurende 20 uur, zullen zij $ 200 op kosten voor kinderopvang te brengen.

Ziekte en Ziekte

Omdat sommige baby's worden geboren met aangeboren afwijkingen, ontwikkelingsstoornissen of ziekten, moeten studenten leren over het extra werk dat nodig is om de juiste zorg te dragen voor deze zieke baby's. Wijs aan elke student een potentiële aangeboren afwijking zoals een gespleten gehemelte; een ontwikkelingsstoornis, zoals het syndroom van Down; of een gemeenschappelijk kind kwaal zoals luieruitslag, en laat ze onderzoeken hun opdracht, met inbegrip van wat voor soort zorg deze baby's nodig hebben en hoeveel het mogelijk kan kosten om die zorg te verlenen. Bijvoorbeeld, als een student luieruitslag is toegewezen, zou ze moeten bepalen wat de behandeling zou worden met inbegrip van hoeveel een bezoek aan de dokter en zou kosten en hoeveel luieruitslag crème kosten. Laat de studenten delen hun onderzoek met de klas.

Veiligheid problemen

Veel ei kindje eenheden studenten eisen een draagzak of autostoel mode omdat deze cruciale veiligheidskwesties als het gaat om baby's. Moedig uw leerlingen aan kleine kartonnen dozen en stoffenschroot gebruiken om een ​​drager die het ei kindje kussens en helpt het risico dat het breken te verminderen creëren. Zeg tegen de cursisten dat ze ook andere baby-artikelen, zoals schommels of kribben kan maken, omdat deze verhoging van de veiligheid van de baby ook. Als klasse de tijd het toelaat, kun je dieper ingaan op veiligheidskwesties zoals hoe om wiegendood en hoe je een baby zwakke plek te beschermen tegen te gaan.

Supplies en kosten

Het kost een hoop geld en levert aan de juiste zorg te dragen voor een baby, en vereisen dat de studenten om te leren over en onderzoek deze dingen zullen ze een beter idee van wat een ouder geven echt monetarily vereist. Geef de leerlingen een lijst van dingen die baby's nodig, zoals een wieg, autostoel, kinderstoel, luiers, doekjes, flessen en kleding. Vraag de leerlingen om te onderzoeken hoeveel van deze items kan kosten en voor te bereiden een bottom line totaal voor hoeveel ze zouden moeten uitgeven als hun ei baby's waren, in feite een echte baby. Natuurlijk, zullen hun totalen variëren, maar het delen van de nummers met de klas zal helpen de studenten inzicht in de kosten uitgang die nodig is om de juiste zorg te dragen voor een baby.

Share This Post