Index / tech / Hoe om te zien volgers op Twitter

Share This Post

tech

Hoe om te zien volgers op Twitter

Volgers op Twitter zijn andere gebruikers die zich aanmelden om uw updates te zien in hun tijdlijnen. Door het volgen van u, een gebruiker geeft ook u toestemming hem een ​​directe boodschap, dat is een privé-bericht toegankelijk is alleen u en hem t

Advertisement

Volgers op Twitter zijn andere gebruikers die zich aanmelden om uw updates te zien in hun tijdlijnen. Door het volgen van u, een gebruiker geeft ook u toestemming hem een ​​directe boodschap, dat is een privé-bericht toegankelijk is alleen u en hem te sturen. Naar aanleiding van relaties zijn publiek op Twitter, dus niet alleen kunt u uw eigen lijst van volgers op elk gewenst moment, maar u kunt ook de volledige lijst van de volgelingen van een andere gebruiker.

Meld u aan bij uw Twitter-account en ga naar je Twitter profiel pagina.

Klik op 'Followers' in het menu aan de rechterkant. Deze laadt een lijst van al uw volgers, met je meest recente volgelingen eerst weergegeven. De lijst bevat van elke gebruiker profielfoto, Twitter handle, echte naam en 160-karakter bio. U kunt unfollow of rechtstreeks volgen een andere gebruiker van dit scherm, of voeg / haar te verwijderen uit een lijst.

Bezoek van een andere gebruiker Twitter-profiel en klik op "volgers" naar een complete lijst van zijn volgelingen te zien.

Hints

Standaard kan iedereen je profiel pagina en lees je recente tweets, zelfs als ze je niet volgt. Stel je Twitter-account aan particuliere als u wilt toegang tot uw tweets te beperken tot alleen volgelingen ga je akkoord.

Stoppen met iemand van het volgen van je door te kiezen voor "Blokkeer deze gebruiker" uit het tandwielpictogram op zijn profiel pagina. Dit vernietigt elke volgende verhoudingen tussen uw rekeningen. Als de gebruiker probeert om je weer te volgen in de toekomst, zal ze een bericht dat u haar blokkeert zien. Kies "deblokkeren dit User" uit het tandwielpictogram om haar in staat stellen om je weer te volgen. Vergeet niet dat, tenzij u uw account ingesteld op prive, een geblokkeerde gebruiker kan nog steeds je updates te zien door naar je profiel pagina.

Share This Post