Index / tech / Hoe om te weten wanneer een tv-Lamp moet worden vervangen

Share This Post

tech

Hoe om te weten wanneer een tv-Lamp moet worden vervangen

Today's rear projection en lcd-televisie gebruiken lichten op het tv-scherm oplichten en projecteren het beeld van de programmering. Echter, de lampen op een TV beginnen te saai en na verloop van tijd zelfs sterven, in welk geval kunt u ofwel de aans

AdvertisementToday's rear projection en lcd-televisie gebruiken lichten op het tv-scherm oplichten en projecteren het beeld van de programmering. Echter, de lampen op een TV beginnen te saai en na verloop van tijd zelfs sterven, in welk geval kunt u ofwel de aanschaf van een nieuwe televisie of de huidige lampen vervangen in de TV. Het vervangen van de lampen kan minder duur zijn, dus als je geniet van uw huidige TV, kan dit de beste optie.

Schakel de televisie. Als het langer dan gebruikelijk voor het TV beeld te verschijnen neemt, kan de lamp begint te mislukken.

Kijk naar de foto op het scherm. Als het scherm begint erg donker wanneer u eerst op de TV en het duurt enkele minuten voor de televisie de standaard helderheid te bereiken, het is een teken dat uw lamp is op zijn weg naar buiten.

Controleer de afbeelding. Als het niet zo helder als vroeger is waarschijnlijk veroorzaakt door de lamp begint te falen.

Zet uw televisie. Als het duurt een tijdje voor het beeld te verdwijnen nadat u de spanning van uw televisie, het is te wijten aan de leeftijd van de lamp van de TV's.

Share This Post