Index / wettelijk / Hoe om te weten of uw land kan worden onderverdeeld

Share This Post

wettelijk

Hoe om te weten of uw land kan worden onderverdeeld

Als u een groot stuk van het pand, zijn er voordelen te verdelen. Misschien wilt u een nieuwe woningen darmkanaal te bouwen. Wilt u misschien een deel te verkopen van het braakliggende terrein, terwijl het houden van uw huidige woonplaats. Of misschi

AdvertisementAls u een groot stuk van het pand, zijn er voordelen te verdelen. Misschien wilt u een nieuwe woningen darmkanaal te bouwen. Wilt u misschien een deel te verkopen van het braakliggende terrein, terwijl het houden van uw huidige woonplaats. Of misschien heb je ongebruikte landbouwgrond dat kan commando een gunstige prijs voor ontwikkelaars als je iets kunt verkavelen off dat is gewoon de juiste maat. In het ideale geval kan een lokale code handhaving officer beantwoorden al uw vragen, maar wees bereid om aanvullende maatregelen te nemen voor het geval dat het proces ingewikkeld wordt.

Controleer uw woning titel en evaluatie documenten naar de exacte grootte aan te wijzen, de locatie voor zover de lengte- en breedtegraad, en bestemmingsplannen indeling van uw woning.

Neem contact op met de lokale code handhaving officer voor een gedetailleerde uitleg van welke soorten gebruik zijn toegestaan ​​in dat gebied - bedrijven, industriële of residentiële alleen. Bepaalde zones kunnen minimum of maximum veel maten hebben. Dat geeft je een gevoel van hoeveel afzonderlijke percelen kunnen worden gecreëerd uit je hele pakket te geven.

Geef je mening over de lokale bouwvoorschriften / codes voor uw omgeving. Als ze niet online beschikbaar zijn, kunt u ze op het kantoor van de gemeentelijke griffie lezen. De verordeningen / codes handleiding geeft belangrijke informatie die de code handhaving officier niet rechts af de top van zijn of haar hoofd zal hebben. Verder dan alleen merken die gebruik zijn toegestaan ​​in elke zone, zal het extra regels voor de nabijheid van wetlands, rijkswegen, overstromingsgebieden, bepaalde vormen van gebouwen of buffer gebieden die woonwijken scheiden van commerciële gebieden aan te geven. Je mag niet in staat zijn om te verdelen als er kavelgrootte beperkingen op basis van deze entiteiten.

Gevraagd subdivison voorstel om de lokale bestemmingsplan College van Beroep of Planbureau, Degenen bestuursorganen ofwel beslissen of de woning kan worden onderverdeeld, of aanbevelingen voor het verlaten van het definitieve besluit tot een stad board of provincie wetgever. Volgens Business.gov, kunnen lokale overheden de aanvrager verlangen dat de plannen voor water, gas en riolering diensten of een verbintenis tot het verstrekken van die infrastructuur voor onderverdeling goedkeuring wordt verleend omvatten.

Hints

Uit een recent onderzoek kan ook nodig zijn voor de indeling goedkeuring.

Share This Post