Index / Gezondheid / Hoe om te weten als u uw schouder hebt snuifstand

Share This Post

Gezondheid

Hoe om te weten als u uw schouder hebt snuifstand

Een schouder hyperextensie is ook bekend als een schouder dislocatie. of opperarmbeen - - Wanneer u uw schouder, de bovenarm bot hyperextensie is geworden ontwricht van de bal-en-socket joint van de schouder die bekend staat als het glenoid. Een val

AdvertisementEen schouder hyperextensie is ook bekend als een schouder dislocatie. of opperarmbeen - - Wanneer u uw schouder, de bovenarm bot hyperextensie is geworden ontwricht van de bal-en-socket joint van de schouder die bekend staat als het glenoid. Een val op een gestrekte arm, trauma zoals een auto-ongeluk of een directe botsing in de sport kan leiden tot schouder hyperextensie. Deze voorwaarde is pijnlijk en vereist onmiddellijke medische aandacht.

Controleer op symptomen. U bent waarschijnlijk pijn, zwelling, blauwe plekken en gevoelloosheid als je je schouder hebt ontwricht. U kunt ook last spierspasmen.

Kijk in de spiegel. Onderzoek uw schouder op tekenen van een visuele misvorming. Aangedane arm lijken langer dan de andere arm zijn, of als schoudergewricht los lijken te zijn.

Een bezoek aan een arts of eerste hulp zo snel mogelijk. Een arts zal een medische geschiedenis te nemen, informeren over hoe je jezelf gewond en u onderzoeken. Een lichamelijk onderzoek met röntgenstralen zal waarschijnlijk optreden. Op dit punt, zal uw arts de juiste behandeling plan voor u te bepalen. Een arts zal normaliter verminderen - of zet terug op zijn plaats - je schouder gewricht. Ernstige pijn zal kort daarna afnemen.

Hints

Onbehandeld, kan schouder hyperextensie permanente schade aan de pezen en zenuwen van je schouder en bovenarm veroorzaken.

Share This Post