Index / tech / Hoe om te vragen om donaties op Facebook

Share This Post

tech

Hoe om te vragen om donaties op Facebook

Facebook is niet alleen voor het bijhouden van welke partijen je vrienden gaan; het kan een nuttig hulpmiddel voor zakelijke promotie of liefdadigheidswerk ook. Via Facebook, kunt u tientallen of zelfs honderden, van potentiële donoren voor uw goede

Advertisement

Facebook is niet alleen voor het bijhouden van welke partijen je vrienden gaan; het kan een nuttig hulpmiddel voor zakelijke promotie of liefdadigheidswerk ook. Via Facebook, kunt u tientallen of zelfs honderden, van potentiële donoren voor uw goede doel of oorzaak te bereiken. Door het gebruik van elementaire Facebook hulpmiddelen zoals status updates en notities kunt u uw zaak bekend te maken en een beroep doen op je vrienden uit om niet alleen te doneren, maar om het woord over uw oorzaak aan al hun vrienden. Het is virale marketing op zijn best, en het kan helpen u een aantal goede doen.

Log in op Facebook. Klik op uw naam in de linker bovenhoek van de Facebook-startpagina. Klik op "Notes", en klik op 'Schrijf een Note. " Schrijf een beknopte beschrijving van de zaak waarvoor u het verzamelen van donaties. Zorg ervoor dat u links naar relevante websites met meer informatie over de oorzaak, maar ook links naar waar mensen online kunnen doneren indien van toepassing bevatten. Publiceer de notitie, zodat uw hele netwerk het kan zien door te klikken op 'Iedereen' in het vak 'Privacy' en te klikken op "Publish."

Schrijf Facebook statussen vragen om donaties. Klik op uw Facebook-profiel en typ een status update in het veld "Status". Inclusief weblinks indien van toepassing. Deze status updates zal worden gezien door iedereen in uw Facebook-netwerk.

Verander je profielfoto om een ​​foto van uw zaak of een foto van een poster vragen om donaties. Beweeg uw muis over je profielfoto en klik op "Change Picture." Klik op "Bladeren" en klik op de foto van de locatie op uw harde schijf. Druk op "Enter" om je profielfoto te wijzigen.

Share This Post