Index / Sport en fitness / Hoe om te vissen met Minnows

Share This Post

Sport en fitness

Hoe om te vissen met Minnows

Minnows maken een grote keuze voor de visserij op levend aas en zijn bijzonder effectief in het snel bewegende wateren. In feite zijn ze zo succesvol wanneer gebruikt om bass, forel en andere populaire sporten vis dat de fabrikanten van kunstmatige l

Advertisement

Minnows maken een grote keuze voor de visserij op levend aas en zijn bijzonder effectief in het snel bewegende wateren. In feite zijn ze zo succesvol wanneer gebruikt om bass, forel en andere populaire sporten vis dat de fabrikanten van kunstmatige lokt vaak proberen te ontwikkelen aan te pakken die het uiterlijk en de beweging van de witvis na te bootsen te trekken. Sommige van deze bedriegers werken heel goed, maar niet zo goed als de real thing.

Wat je nodig hebt

minnow bucket

Vis hengel

Nummer 6 Eagle Claw Hook

Vislijn, 15 tot 20 pond

3/16 ounce zinklood

Bobber (optioneel)

Bepaal wat voor soort witvissen u wilt gebruiken. Gebruik "uitblinkers" voor bas en snoek of "" fatheads "voor crappie en forel. Leg ze in een minnow emmer, niet in direct zonlicht. Zodra u uw visstek te bereiken, plaatst u de emmer in het water. Het toestaan ​​van vers water om door de emmer zal uw witvissen langer in leven te houden.

Stel uw vissen rig (zie bronnen), binden aan de haak en het aanpassen van het zinklood gewicht indien nodig. Extreem snelle water zal een iets zwaardere zinklood vereisen, terwijl de langzaam bewegende water iets een beetje lichter zal vereisen. De witvis moeten worden genomen in het kader van het water, maar niet drug naar de bodem. Voeg een kleine bobber aan de vergadering als je wilt.

Bevestig de minnow naar het vissersdorp rig door het uitvoeren van de haak door zijn staart of door middel van zowel de bovenste en de onderste lippen. Als alternatief kunt u de minnow omdraaien en haak hem door het midden. Zodra de minnow is in het water, zal hij krachtig moeite hebben om zichzelf te veranderen rechtop te trekken veel aandacht in het proces. Als u gebruik maakt van een bobber, lopen de haak door zijn rug, direct achter de rugvin. Op deze manier kan hij zwemmen over en vrij bewegen in het water, tekening in grotere vissen.

Zoek een doelgebied. Kijk voor rust plaatsen in het water, achter boomstammen of rotsen, want dit is waar de grotere vissen zal liggen, wachtend op eten te worden geveegd verleden.

Werp je lijn stroomopwaarts van het doelgebied. Laat de minnow vlotter langs het doel. Als je niet een hit, spoel in te krijgen en weer geworpen. Na drie pogingen met geen antwoord, kies een andere doelgebied. Een grote vis niet ver reizen naar een voorn vangen zodat effectief te zijn, moet het aas voortdurend bewegen door het water.

Als de minnow is duidelijk niet langer leven, te vervangen door een nieuwe.

Hints

Volgens de "Game en Visserij Magazine," minnows zijn het meest effectief tussen de maanden november en april, wanneer de natuurlijke voedselvoorziening zijn op hun laagst.

Gooi dode minnows door dumpen ze in het water. Leg ze opzij of werk om hen heen totdat je klaar bent met de dag van de visserij. wikkel ze dan op en gooi ze weg.

Share This Post