Index / Wensen en Feesten / Hoe om te vieren St. Patrick's Day met Kids

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe om te vieren St. Patrick's Day met Kids

Overzicht Saint Patrick's Day is een culturele en religieuze feestdag gevierd op 17 maart De dag herdenkt Saint Patrick (een patroonheilige van Ierland) en viert het erfgoed en de cultuur van de Ieren. Naast het dragen van groen en het zoeken naar po

Advertisement

Overzicht

Saint Patrick's Day is een culturele en religieuze feestdag gevierd op 17 maart De dag herdenkt Saint Patrick (een patroonheilige van Ierland) en viert het erfgoed en de cultuur van de Ieren. Naast het dragen van groen en het zoeken naar potten van goud, wat andere leuke kunt u met kinderen? Lees verder! En veel succes!

Eat Green

Natuurlijk kun je voedsel kleuren toe te voegen aan groene voedsel voor de lunch te maken, maar hoe zit het maken van een gezonde, vitaminerijke, natuurlijk groen maaltijd? Hier voorgesteld is pesto pasta, broccoli en Granny Smith appels. Andere ideeën: boerenkool smoothie (ja, boerenkool - sluipen het in hun fruit smoothies), avocado's, groene druiven, komkommers, pistachenoten, en augurken. Voor meer ideeën over hoe om voedsel groen te maken op deze feestelijke vakantie, klikt u op de onderstaande link.

Good Luck Wands

stukjes groene stof of papier, schaar, diverse stokken, witte lijm: Om deze toverstokjes die u nodig hebt te maken. Begin met het snijden van een heleboel kleine harten, ongeveer dezelfde grootte. Elke wand vereist 8 harten en een stok. Schik vier harten om een ​​klaverblad te vormen, het lijmen van de gebieden die elkaar overlappen. Flip klaver op (verkeerde kant omhoog), plaats stok in het midden en maak een andere klaver op de top, daartussen de stick in het centrum. Laat drogen. Wat te doen met hen? Geven aan vrienden als goed geluk charmes, stok in planten, of laat een boeket in een pot.

Maak Green Art

Verzamel alle groene kunst levert u in het huis en maken groene kunst. Geen behoefte aan een opdracht. Gewoon bij het.

Green Scavenger Hunt

Overhandig uw smartphone en laat uw kinderen krijgen wat groen! Instrueer hen om foto's van groene dingen rond uw huis. Je kunt het een grotere uitdaging door specifieke tinten zoals mint, bos, neon of gras te maken. Geef uw kind tien minuten en dan bekijk de slideshow samen.

Bak Ierse Brood van de Soda

Soda brood maakt gebruik van zuiveringszout in plaats van gist als rijsmiddel. Probeer subbing gedroogde cranberries voor rozijnen. Soda brood is snel, voedzaam en lekker - een favoriet voor mensen van alle leeftijden. Plus een super leuk project om samen te doen.

slijm Me

Zelfgemaakte GAK is eenvoudig te maken en een explosie om mee te spelen! Je hebt nodig: 1/2 kopje witte lijm, water, kleurstoffen, 1/2 theelepel Borax, kom, vork, beker. Meng lijm en 1/2 kopje water in de kom (bij gebruik van een 4 oz fles: leeg en vul fles met warm water, schudden en giet). Roer de kleurstof. Voeg 1/4 kopje warm water om uw kop. Roer Borax totdat het is opgelost. Voeg Borax mengsel aan kom. Roer tot vezelig en dan krijg je handen daar te masseren in een slijmerige puinhoop.

Share This Post