Index / Cars / Hoe om te vertellen wat Grootte van Chevrolet Motor You Have

Share This Post

Cars

Hoe om te vertellen wat Grootte van Chevrolet Motor You Have

Chevrolet is een divisie van General Motors Corporation. Chevrolet verkoopt auto's, vrachtwagens en SUV's. Chevy motoren zijn niet anders dan andere General Motors motoren; gebruikt het bedrijf veel van dezelfde motoren van de verschillende merken va

Advertisement

Chevrolet is een divisie van General Motors Corporation. Chevrolet verkoopt auto's, vrachtwagens en SUV's. Chevy motoren zijn niet anders dan andere General Motors motoren; gebruikt het bedrijf veel van dezelfde motoren van de verschillende merken van auto's. U kunt zelf bepalen welk formaat uw motor is door te kijken naar de motorruimte voor het label.

Zet de motor af en open de motorkap.

Onderzoek de motorruimte. Kijk voor eventuele markeringen die de grootte van uw Chevrolet motor. Moderne motor maten zijn normaal gesproken aangegeven in liters. Een gemeenschappelijke Chevrolet grootte van de motor is "3.5L", die 3,5 liter (een V-6) aangeeft.

Verwijder de plastic motorkap als je geen markeringen te zien. Kijk onder het plastic deksel op de grootte van de motor te vinden.

Tel het aantal bougies om te bepalen hoeveel cilinders in uw motor. Chevrolet maakt momenteel vier-cilinder motoren, V6-motoren, V8-motoren en een inline zes-cilinder motor (I6).

Hints

Common Chevrolet motor maten zijn: 1.6L (vier-cilinder), 2.2L (vier-cilinder), 2.4L (vier-cilinder), 3.1l (V6), 3.4L (V6), 3.5L (V6), 3.8L (V6), 3,9 l (V6), 4.2L (I6), 4.3L (V6), 4.8l (V8), 5.3l (V8), 5.7L (V8), 6.0L (V8) en 6.2L (V8 ). Neem contact op met uw dealer als u nog steeds problemen. Geef ze met je VIN (Vehicle Identification Number) en ze kunnen bepalen welke motor uw Chevrolet loopt.

Share This Post