Index / Gezondheid / Hoe om te vertellen als u een gebroken bekken

Share This Post

Gezondheid

Hoe om te vertellen als u een gebroken bekken

Een bekken breuk, wanneer een van de botten in het bekken is gebroken, kan worden veroorzaakt door een val van een hoogte of ernstige gevolgen. Bij ouderen of mensen met een bot-verzwakkende ziekten zoals osteoporose, de ernst van de effecten nodig i

AdvertisementEen bekken breuk, wanneer een van de botten in het bekken is gebroken, kan worden veroorzaakt door een val van een hoogte of ernstige gevolgen. Bij ouderen of mensen met een bot-verzwakkende ziekten zoals osteoporose, de ernst van de effecten nodig is om een ​​breuk te veroorzaken minder. De enige manier om zeker te weten of je een bekken fractuur is om goed te worden gediagnosticeerd door een arts. Echter, er zijn veel tekenen en symptomen om te controleren of als u vermoedt dat u veel hebt je bekken gebroken, en weten hoe deze indicatoren herkennen zal u helpen beslissen of je nodig hebt om een ​​reis naar de eerste hulp voor x-stralen en de juiste medische nemen zorg.

Denk na over hoe u uw huidige letsel verkregen. Heb je valt van een hoogte, of lijden aan een harde botsing zoals u kunt ervaren in een auto-ongeluk?

Houd rekening met eventuele medische problemen die u zou kunnen hebben dat de botten, zoals osteoporose verzwakken.

Herinneren eventuele kleine watervallen die onlangs zijn opgetreden als u een dergelijke medische aandoening, zoals een geringe invloed bekken fracturen bij ouderen of mensen die lijden aan osteoporose kan veroorzaken.

Observeer uw urine op bloed. Bloed kan ook verlaten van het rectum als je bekken is gebroken.

Kijk naar je onderbuik en bekken voor bloeden, of plaatsen waar een been is gebroken door de huid.

Controleer uw onderbuik voor zwellingen, kneuzingen of donkere, warme gevoelige zones, waarin de interne bloeden te geven.

Noteer geen pijn bij het zitten, staan, lopen, of veranderende positie.

Observeer je bewegingen om te ontdekken als je ten gunste van één been, of het houden van uw knie of heup in een bepaalde positie om de pijn te minimaliseren.

Vermoedt dat er een bekken blessure als een van deze tekenen of symptomen worden gecombineerd met koud, duizelig, zwak of licht in het hoofd, die kan aangeven dat je bent in shock.

Hints

Een bekken breuk is een zeer ernstige letsel dat bewusteloosheid of zelfs de dood kan veroorzaken als deze niet behandeld. Als je zelfs vermoedt dat u een bekken breuk, moet je bellen voor een ambulance, omdat het belangrijk is om perfect stil blijven om te voorkomen dat verslechtering van de interne verwondingen.

Als je probeert om te bepalen of een andere persoon een bekken fractuur of niet, bedenk dan dat tekenen van een bekkenbreuk zijn dingen die je kunt zien zal zijn, terwijl de symptomen zijn wat het slachtoffer van de schade voelt. Als het slachtoffer zich niet bewust genoeg om vragen te beantwoorden, zult u alleen in staat zijn om te controleren op tekenen van het bekken letsel. In het geval dat het slachtoffer is niet bewust genoeg om vragen te beantwoorden, moet een ambulance altijd worden opgeroepen.

Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als medisch advies. Alleen een gekwalificeerde professional kan een bekkenfractuur diagnosticeren.

Share This Post