Index / Careers & Work / Hoe om te vechten voor uw CNA Certification in North Carolina

Share This Post

Careers & Work

Hoe om te vechten voor uw CNA Certification in North Carolina

North Carolina wordt beschouwd als een "uitdaging staat", wat betekent dat je niet hoeft te formele opleiding moeten worden vermeld als een gecertificeerd verpleegkundig assistent of CNA, op de NC gezondheidszorg register. Wat je uitdagend is tr

AdvertisementNorth Carolina wordt beschouwd als een "uitdaging staat", wat betekent dat je niet hoeft te formele opleiding moeten worden vermeld als een gecertificeerd verpleegkundig assistent of CNA, op de NC gezondheidszorg register. Wat je uitdagend is training en voorbereiding eisen van de staat, niet de daadwerkelijke registratie. Beide CNA kandidaten die gaan door middel van formeel door de staat erkende opleiding en degenen die in plaats daarvan kiezen om gewoon de test moet voldoen aan de voorwaarden om te werken als een CNA in de staat kwalificaties.

De vereiste test voor certificering

North Carolina contracten met Pearson VUE haar het testen voor CNA certificatie beheren. De test, die $ 101 kostte in 2014, kan worden genomen door iedereen die wenst te worden vermeld op het register dat de gegevens verzamelt over gecertificeerde verpleging assistenten en andere niet-gelicentieerde werkers in de gezondheidszorg. Je hebt alleen maar om online te gaan en de vergoeding betalen om de test te nemen. Studenten die formele CNA training, evenals degenen die geloven dat ze bereid zijn te voltooien, neem de zelfde test. Als u de test drie keer binnen een periode van twee jaar mislukt echter, moet u deelnemen aan een door de staat erkend trainingsprogramma en zijn niet langer gekwalificeerd om te vechten.

Onderwerpen naar Master

U kunt gaan over de te behandelen onderwerpen op de test door middel van een aantal websites, of gebruik maken van de studiegids door Pearson VUE. De taken die je moet weten om de test te slagen omvatten alle elementen van de activiteiten van het dagelijks leven, zoals zwemmen, verzorging, dressing, en de huid, haar en nagelverzorging. Je nodig hebt om de details van het lichaam van de mechanica te leren kennen en hoe ze patiënten bewegen, hoe te voeden en te meten vloeistof en voedsel input en output, evenals verschillende veiligheidsmaatregelen. De test heeft betrekking op de North Carolina Board of Nursing lijst van CNA I vereiste taken, die ook hoe je vitale functies te nemen, geven CPR, en zweren of doorligwonden te voorkomen.

Wie zou kunnen nemen van de Challenge

Omdat de staat North Carolina niet certificeringen uit andere staten te erkennen en heeft geen wederkerigheid overeenkomsten, zou actief CNA's verhuizen naar de staat goede kandidaten voor de uitdaging. Verpleegkundigen, hulpverleners en andere erkende zorgverleners Misschien wilt u het register certificering toe te voegen aan hun lijst van de geloofsbrieven. Mensen die in het veld hebben gewerkt zonder officiële certificaten kan ook genoeg ervaring om het examen te hebben.

Short Cut naar een Career

De meeste community colleges en de handel scholen die zijn goedgekeurd voor gecertificeerde verpleging assistenten leren bieden programma's die zes tot 10 weken lopen. Goedgekeurde North Carolina scholen moeten ten minste 75 uur van klassikale en klinische cursussen aan te bieden. Een aantal online quick-studie programma's zijn beschikbaar die kan je voorbereiden op de test uit te dagen. CNA2day bijvoorbeeld, biedt een intensieve eendaagse voorbereiding op de proef in Noord-Carolina te dagen. Genesis CNA Training staat duidelijk op zijn homepage dat het niet een school en biedt geen voortgezet onderwijs punten; Het biedt slechts een eendaagse programma, voor een vergoeding, om je door de uitdaging.

Share This Post